Lenge leve spontaniteten!

God kveld, igjen!

Tenk, nå er det snart natta igjen, dere. Dagene flyr avgårde, skolestart nærmer seg faretruende, og det er vi så absolutt ikke klar for. Vi har alt for mye igjen som skal gjøres, så det er bare å sette opp dampen.

I dag hadde snuppeline legetime, for nå er det ingen “kjære mor” lenger når det kommer til tåneglene hennes. De skal fjernes, for selv etter å ha bli operert fire ganger, og behandle ørtifjørti ganger, ser vi ingen forbedring. Vi har ikke fått noe dato for inngrepet ennå, men nå er i alle fall henvisningen sendt og alle pater enige. I tillegg så satt Mille plutselig å trykka seg til øret, faktisk i bilen opp til legekontoret. Fikk titta litt på det på venterommet, og det rant verk ut så det joma. Mille sa raskt i fra at hun ikke hadde tid til å bli syk akkurat nå, i disse lykkelige stalltidene, så godt vi kom til legen litt i forkjøpet denne gangen.

Etterhvert kom vi oss altså i stallen, og der fikk vi beskjed om at noen hadde spurt etter oss. Fine Monika og hennes to små tupper, Kylie og Sofie, var kommet på overraskelsesbesøk. Hurra for spontaniteten! Mille fikk stolt vist frem vidunderet sitt, og Sol fikk timesvis med stell og kos. Alle startet på forskjellige flettevarianter, og Sol stod og halvsov og tillot jentene å styre på. Jeg trodde fôrhesten Vilja var en engel, men hun her viser seg faktisk å være like snill og elskverdig. 


“Sooooool, kom da jenta mi”


Det manglet ikke på innsatsen her. Kun det beste gresset var godt nok.

Legg merke til flekkene som plutselig har oppstått i pelsen. Det kalles visstnok “trivselsflekker”…


Kylie og Sofie fikk “skritte ned” Sol etter hardkjøringa til Mille. Øyner vi to nye stalljenter etterhvert?

Sjekk ut flettene. Både i lugg, mann og hale. Mille ble litt utålmodig og gjorde seg ikke helt ferdig, men pytt, pytt…

To gode venner…


Det her varmer et mammahjerte…

Hver bidige dag øver vi oss på å bli trygge i vaskehallen. Vi har kommet langt, for i dag taklet Sol at vannet kom på.

I morgen har vi stallfri. Jeg har invitert mamma og Mille ut på sprell, og jeg gleder meg altså så. Sol har derimot ikke fri. Selma i stallen har halt hest som ikke kan rides på flere uker, så da har vi ordnet det slik at de to kan få kose seg litt. Godt å vite at hun blir tatt inn fra beitet for noen timer, blir sjekket og stelt.

Nå er det snart natta dere, men først skal tre saftposer ned i sofakroken, før leggetid.

Håper dere alle har hatt en finfin dag! Klem Nina
 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg