Mykonos eller Santorini?

Fredag, og endelig helg dere!

Mille og jeg tar det faktisk med ro hjemme i dag. Det regner ikke, så hesten Sol får en pause på beitet, samtidig som Mille kommer seg til hektene i sofakroken. Det ble nemlig legebesøk igjen tidligere i dag, så nå kjøres det på med Apocellin og Terra-Cortril Polymyxin. Ørebetennelse er noe herk for folk flest, men på Mille merkes det kun på at hun er stille og at hun spiser mindre. Hun har høy smerteterskel, og når det står på som verst, går hun inn i seg selv. Veldig uvant for meg som stadig er rundt henne, og jeg vet av erfaring at det er da jeg må følge ekstra nøye med.

Så nå sitter jeg her da, og nyter stillheten. Innimellom forsøker jeg å finne ut hvor vi skal reise på ferie. Interrailen må skrinlegges, siden vi ikke får nok feriedager å reise på, men jeg holder fortsatt en knapp på vakre Hellas. Bjørn Erik tenker mer på hvor langt vi kan komme for samme summen, men både USA og Thailand frister lite akkurat nå. Jeg vil ikke reise så langt, og en Hellas-tur åpner også for at vi kan ta med oss Pippi. Pippi er verdens letteste hund å reise med, og det hadde faktisk vært helt herlig å ha henne med seg dit igjen. Skal sjekke med dyrlegen på mandag, om det fortsatt er tid til alle sprøytene som trengs, og ikke minst forsøke å få med meg Bjørn Erik på tanken at greske strender og mat er helt supert. Kanskje de 30 blogginnleggene mine fra sist tur kan lokke han? Det er lov å håpe, bare se her

Akkurat nå så har jeg lyst til å prøve noe nytt. Vi har vært på Egina fire ganger, og selv om jeg elsker den lille kjente plassen, hadde det vært kjekt å utforske en helt ny øy. Det står mellom Mykonos og Santorini, og jeg klarer altså ikke å bestemme meg. Har noen av dere vært der? Kanskje på begge øyene og kan sammenligne dem? Stedene virker så totalt forskjellige når jeg leser om dem, så nå bunner og grunner snart avgjørelsen min på hvor vi kan få best hotell for pengene. Er lite keen på det mest spartanske, for kakerlakker som husdyr fikser ikke Bjørn Erik lenger. Vi hadde et par av dem sist gang vi var i Hellas, og det ble altså så baluba, at Pelle måtte komme og redde oss. Denne gangen skal ikke Pelle være med, så kanskje vi bør høyne standaren bittelitt.

Jeg hadde satt utrolig stor pris på tips fra dere, for til nå har det vært veldig vanskelig å ta et valg. Hva bør vi satse på? Mykonos eller Santorini?

Da skal jeg sette i gang med å lage Spagetti alá Nina. Fugleungene har kommet hjem, og jeg regner med at de er sultne.

God helg dere! Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg