Håper virkelig ikke spriten til han far har blitt brukt helt unødvendig…

Da var det jammen meg tirsdag igjen, dere!

I dag skal jeg faktisk begynne å pakke litt til ferien. Ja, tenk det dere, om ti dager er det altså vår tur til å ha sommerfugler i magen, for da drar vi avsted på en velfortjent 14 dagers eventyrreise. Dere synes kanskje det er litt i tidligste laget å allerede i dag å begynne å planlegge, men med timeplanen ganske så fullstappa fremover, er jeg nødt til å begynne å finne frem et par ting allerede nå. 

Det jeg derimot er litt usikker på, er om jeg har anvendt litt av spriten til han far i barskapet så fornuftig som jeg først trodde. Jeg har nemlig laget sneglefeller etter et tips på nettet. Tre vaska melkekartonger, ble fylt med 2 dl mørkt øl og en dæsj sprit og deretter lagt ut i hagen. Jeg passet på å skrive “Sneglefelle” utenpå, så naboen ikke tror jeg har blitt en skikkelig skittgris som strør rundt meg med søppel. Forhåpentligvis skal sneglene lokkes inn gjennom åpningen, hvor de får en salig, grei død.

Nå har fellene ligget siden fredag, og jeg har sett at den ene i alle fall har fått gjester. Jeg gruer meg derimot til å finne frem lommelykten å lyse inni for å se om det her har hatt noe hensikt i det hele tatt. Vel, jeg veit at fire-fem stykker har “snegla” seg inn i den ene, men om de har blitt værende, er jo en helt annen sak. Må innrømme at jeg synes dette er ganske så ekkelt, har veldig lyst til å allerede nå finne frem korkene, forsegle dem og kaste dem, men får gi prosjektet et par dager til. “Stay tuned”, oppfølging av det her kommer garantert.

Nå skal det altså pakkes litt. Deretter skal jeg ut til flinke Amalie på Avea Klinikken for å få fikset vippene mine. Til helgen er det nemlig bursdagsfeiring igjen, og da må alt være på stell. Seinere i dag skal Tonje, Vibecke og jeg på kino å se “Bad moms”, og etterpå blir det kanskje tid til en middagsdate også. Time will show.

Ønsker dere alle en koselig tirsdag, skrives mer i morgen, klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg