Frøken reddhare…

Åhhh, endelig helg dere!

Dagen i dag så langt har vært sånn klissete kjæreste kosedag. Akkurat nå har vi pause fra filmen The Nice Guys med selveste Russel Crowe, og jeg trodde ærlig talt ikke den mannen der kunne spille i kule komedier, men det kan han altså så til de grader. Jeg har ikke ledd så godt på lenge, så den anbefaler jeg på det sterkeste.

Ellers så må jeg også nevne at det er bittelittegrann trykk på telefonen i dag, for på mandag skal Bjørn Erik møte kronprins Haakon. Han kommer hit i forbindelse med åpningen av oljemessa, og ønsket å møte en som hadde blitt rammet av oljekrisa. Bjørn Erik sitt navn dukket opp, så nå skal de altså slå av en prat. Så da blir det ingen stor bursdagsfeiring på han hos Andrea på søndag, han skulle nemlig vært med ut på sprell, men den kommende kongen er selvfølgelig mye viktigere. 

I går var vi som sagt i stallen og denne gangen uten pjuskesarah Mille. Hun har slitt med ørebetennelse en god stund nå, og i går kom hun hjem med feber og var så snørrete i tillegg. Da bar det rett på sofaen med pledd og smertestillende. Pelle var også syk, så de ble altså igjen hjemme aleine og pleiet seg selv å ligge fullstendig i ro. Bjørn Erik ville derimot møte Sol igjen, så vi tok oss en kjærestetur i stallen.

Sol har tydeligvis blitt skremt av noe på beite. Den søte snille hesten vår, kommer gående med en gang vi skal hente henne, men stopper to meter foran utgangen. Hun tør ikke å gå den siste biten, så igjen måtte vi ned i veska til Pippi og finne det gamle palestinaskjerfet. Hun synes nok det også var litt skummelt, men ble allikevel med oss, og godt er det. For gårsdagens riding ble helt primaballerina. Vi har slitt litt med rein galopp på hun frøkna vår, hun foretrekker heller å sette opp farten på tølten, men i går fikk jeg det altså til. Bjørn Erik synes det så litt texas ut på banen til tider, men det var kun for at vi hadde det så gøy. Sol er søren meg en strålende flott hest, så lenge rytteren oppå gjør som den har fått beskjed om.

Mille snakker i nesen og er litt tett ennå, men feberen er borte, så denne gangen tror jeg hun er heldig og slipper flere sykedager. Hun vil i stallen, for nå begynner de andre hestene å komme tilbake fra sommerferien og beiter også. Det skal bli deilig å få fylt opp stallen igjen. Herlig med hester i hver bidige bås, masse liv og røre.


Skummelt strømgjerde setter ut frøkna litt, men til en forbedring gikk hun inn på beite igjen uten bind for øynene. Det kan ha noe med at hun hadde en annen hest både foran og bak seg, at det gjorde ting enklere for henne…

Været var med å gjorde dagen i går til en drømmedag, men vi skal nok få det fint i kveld også. Tror Sol kommer til å like å komme inn litt fra beite for å tørke seg litt. Det har nemlig ikke vært mange pausene fra øsepøsende regn i dag.

Ønsker dere alle en finfin helg!

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg