Ny sekk er i hus og ferien i år går til…

Halloen, kjære søndagsfolk!

I dag er det akkurat en uke til ferien vår starter, juhuuu! Vi har aldri vært nærmere og planlegginga er i full gang. Eller, denne gangen er faktisk ikke ferien helt i boks, for vi skal være litt gærne å ta ting på sparket. Kontrollfriken meg forholder seg helt rolig til det, for jeg er bare sjeleglad for at vi i det hele tatt fikk oss en tur, so happy.

Planen var egentlig å dra en hel måned på interrail, men vi måtte skrinlegge det siden Bjørn Erik ikke fikk reist på den planlagte jobben i tide. Plutselig var det for seint og skolen påbegynt igjen. Jeg ble derfor hoppende glad, når skolen godkjente Mille fri i to uker. Tror de skjønte at vi har hatt en noe spesiell sommer uten han far, og at det skal bli godt for den lille familien vår å reise på eventyr i sammen.

Vi fikk derimot erfare i fjor at det var ganske så idiotisk å reise med koffert til Bali, så denne gangen har vi i stedet utstyrt oss med gode ryggsekker. Alle må bære sitt eget pikkpakk, og jeg gleder meg faktisk allerede til å fylle den opp på mitt særpregede vis. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, bare vent å se dere. For jeg er både nakke- og skulderoperert, mange stusser kanskje på at jeg i det hele tatt velger å reise sånn, men jeg kan love dere at det kommer til å gå helt fint. Sekken er så primavera god, jeg bærer den mest på hoftene, så dette gleder jeg meg til.

Første stopp på reisen vår, blir vakre og mystiske Santorini. Vi har reist mye til Hellas, men alltid til samme sted, men denne gangen satte jeg foten ned. Livet er alt for kort og vi trenger ikke å reise tilbake til den samme plassen hver bidige gang. Det er så mye nytt og annerledes å utforske der ute, så dette blir spennende. Håper dere henger på videre, for jeg skal selvfølgelig dele alt underveis.


Det skal i alle fall bli godt å reise vekk fra overgrodde blomster(ugress)bed…

Da har han far tatt seg en tur på sykkelen, Pelle jobber med innspurten på fagbrevet som skal avsluttes i morgen, Dennis har akkurat skrevet under en spennende kontrakt i Oslo og vi jentene, jo vi skal selvfølgelig snart i stallen. 

Nyt søndagen, klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg