My beloved royalist ❤

God kveld, kjære dere!

I går skulle Bjørn Erik egentlig ha vært med og feiret bursdagen til vår kjære Andrea på byen, men klokken ni i morges hadde han et alt for viktig møte til å sprelle rundt kvelden før. For det er ikke hverdagskost å få møte selveste kronprins Haakon, og slike viktige øyeblikk må man ta godt vare på.

For vår kommende konge, ville så gjerne møte noen som er ramma av oljekrisa, og da dukket hunken min sitt navn opp. Han er god til å snakke for seg, likanes og folkekjær, og har som sagt følt godt på kropp og sjel hvordan det er å miste jobben sin. Det er et sabla hardt marked her i Stavanger nå, det er mange om beinet, og Bjørn Erik ble altså pekt ut som en god representant til å formidle hvordan det er å få slått beina under seg.

Det eneste jeg hadde å komme med i forkant av intervjuet, var at jeg synes han burde droppe å diskutere politikk. Bjørn Erik er alltid veldig gira på å svinge innom noen saftige diskusjoner for det han brenner for, men jeg er rimelig sikker på at kronprinsen ikke ville likt å bli bydd opp på dans på den måten. I tillegg ville jeg gjerne ha en selfie til bloggen, og det fikk jeg selvfølgelig. 

To fine fyrer, og i følge Bjørn Erik er de ganske så like på mange måter. De elsker begge to blonde damer (selv om jeg nå er grønn, vel og merke), digger bandet “Kvelertak” og så er de stor fan av masse skjeggvekst. Ikke rart de fant tonen…


Foto: Rogalands Avis

Kronprinsen var raus etter møtet, og proklamerte tydelig at han var overbevist om at energiske Bjørn Erik helt sikkert snart vill få drømmejobben sin tilbake. Litt usikker på om han kommer tilbake til akkurat det han gjorde før, men jeg er overbevist om at han snart er i fast jobb igjen. For det er bruk for gode folk, det må vi aldri slutte å tro på.

Jeg sprudler forresten litt ekstra i dag, for mellomstemannen Pelle har tatt fagbrevet. Han har jobba hardt de tre siste ukene for å få det i boks, og nå kan han altså kalle seg industrimontør. Flinke gutten vår. Jeg er så stolt, og selvfølgelig fikk han lov å velge middag, finnbiff med potetmos.

Nei, nå skal jeg sette meg godt til rette i sofaen og hente frem TV2 Sumo. Fikk akkurat nyss om at sesong 3 av “Badehotellet” ligger ute nå, og det er en avslappende deilig serie å avslutte dagen med.

Håper dere alle har hatt en fin start på uken, klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg