Amazing Andrea day!

Heihei igjen, dere.

Jeg var meget usikker på om jeg i det hele tatt ville klare å lukte på en flaske med alkohol etter festen forrige helg, les her, men når kjære Andrea fylte år på søndag, kunne jeg selvfølgelig ikke melde avbud. Jeg kunne selvsagt ha droppa alkoholen, noe jeg vel egentlig gjorde i stor grad, men å droppe å feire en meget god venninne, nei det kunne jeg ikke.

Vi var en fin lystig gjeng som troppet opp og hyllet kjære Andrea, og jubilanten storkoste seg over at så mange møtte opp. Godt å se at dama med det store hjerte slappet av og nøt å bli vartet opp, for som regel er det hun som står på for at alle andre skal ha det bra. Hun har det med å glemme seg selv, men for en gang skyld var noen der for henne.

Jeg må innrømme at jeg tok det bittelittegrann med ro med drikkingen, men var allikevel ikke hjemme før etter to på natta. Det er nemlig vanskelig å skilles med disse folka her, for de gjør noe godt med en, med sitt glade vesen. 

Nå skal jeg snart i stallen og hente Mille som igjen prøver seg på egenhånd. Hun har besøk av av ei stallvenninne hun ikke har sett på lenge, så det blir nok ikke så godt mottatt å plukke henne opp for tidlig. Vi skal derimot tidlig av gårde til Haukeland sykehus i morgen, og har en del ting å gjøre før vi reiser til Oslo på fredag. 

Håper dere alle har hatt en finfin dag så langt. 

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg