Min favoritt lørdag…

Oslo, I Love You!

Nå sitter jeg i sofakroken til mamma og lader opp batteriene til flyturen i morgen. Jeg er så til de grader klar dere, har nudra i hele kroppen, og klokka går så alt for seint. Neida, jeg har egentlig ikke hastverk, i hvert fall ikke på så fine dager som det her. Dette er så absolutt “my kind of day”, favoritt lørdag.

Vi våknet opp til strålende sol, og gradestokken over tyve grader. Det er jo sommer ennå her på østlandet, for en fryd. Mamma disket opp med egg og bacon frokost, og etterpå bar det rett til byen for en tre-timers maratonskravling med fineste Jannicke. Hun er ei grepa dame jeg har stor respekt for. Klok og så til de grader engasjert. Fikk hengt så alt for lite med henne mens hun bodde i Stavanger, men har lovet meg selv å tvinge meg på henne så ofte jeg kan fra nå av. 

Hadde det ikke vært for at jeg følte for å klemme litt på eldstemannen Dennis også, så hadde jeg vel hengt etter Jannicke ennå, tenker jeg. Jeg kan derimot ikke være to minutter unna gutten min, uten å få et glimt av han også. Bjørn Erik kom også innom, for Mille og han hadde vært en svipptur innom Sverige og kjøpt med litt godsaker til storebror. Herlig lørdag med deilig påfyll…

Nå vil Mille legge seg, for hun er klok og veit at da går tiden fort. Jeg skal legge fram reiseklærne og rydde litt, og blir nok ikke så sein i seng jeg heller.

Håper dere har hatt en fin helg så langt, kos dere videre!

Klem Nina
 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg