Høstgleder!

Nå er det like før, dere!

Vi er i bilen på vei til Gardemoen. Nå begynner eventyret, Santorini, here we come! 

Mange av dere har helt sikkert fått med dere at jeg er stor fan av de fargeglade og komfortable Me&i klærne. Det har akkurat vært høstslipp på sesongens nyheter, og igjen skulle jeg nesten ønske jeg hadde en skokk av unger å kle opp. Jeg har blitt så glad av disse nydelige kreasjonene, og har også lagt min elsk på de deilige dameklærne. Jeg har selvfølgelig funnet meg noen favoritter allerede, og noen av herlighetene er med på ferien.

Etter byturen med gode venner og familie i går, dro den lille trioen vår opp på Trollvann, like i nærheten av der mamma bor. Jeg skal selvfølgelig vise dere flere smakebiter etterhvert, men sjekk ut disse deilige plaggene. Den supermye tightsen soft leggings under det feminine skjørtet all day skirt, passet perfekt til den lekne toppen suspicious cat tee. I just Love it!


Mille reiser i den deilige blusen i dag drops blouse, men buksen cropped pants ble igjen hjemme. Den blir fin å ha på skolen seinere.

Vi har en lang dag foran oss før vi er på Santorini, så jeg regner med at jeg skal få mer en nok tid til å stikke innom dere en gang til i dag. Til da, får dere ha en fabelaktig søndag.

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg