Like vakkert som på prospektkortene!

God morgen, dere!

Da har i fått sett litt av Santorini, og jeg er ganske så målløs. Det er så vakkert her, jeg blir helt slått ut, for det er like fint som bildene på prospektkortene. 

Vi har som jeg nevnte tidligere leid oss firehjuling, og på den måten slipper vi å planlegge noe. Vi bor i Messarias, 5 minutter fra flyplassen, sånn omtrent midt på øya, men akkurat her er det omtrent ingenting å finne på. Hotellet er nydelig, og de som jobber her står på pinne for oss, men når vi skal ut på sprell må vi kjøre litt. Det har vi gjort i alle år på feriene våre, har blitt nokså gode, og får dermed sett alt vi ønsker på kort tid.

Turen gikk blant annet opp til Fira i går, ca 15 min kjøring fra der vi bor. Utover klippene der, ligger det små hoteller og restauranter tett i tett, og det var altså så nydelig. Vi ble alle stående å måpe og trodde egentlig ikke det var sant. Husene er kritt hvite, uten en skrape, alt var så forseggjort. Vi ruslet litt rundt, og spiste etterhvert lunsj ut på en av klipperestaurantene og det som slo meg var stillheten. Ingen høylytte turister, ingen dunk dunk musikk, kun summet av av mennesker som nøyt hverandres selskap i fred og ro. Tror rett og slett plassen gjør noe med en, man går litt inn i seg selv.

Det må nevnes at det er få barn her, og det kan jeg nesten forstå. Det er ingen sikkerhet langs klippene, kun hvite murer i lårhøyde, så jeg forstår at Santorini blir fronta som en kjæresteøy. Min lille trio er så absolutt på eventyr. Vi utforske nye terrenger, og her er det plenty av det. Jeg absolutt elsker Santorini…

Da har han far også våknet. Vi ligger en time foran dere, så da tror jeg nesten vi skal gå å få i oss noe frokost, og komme oss ut på tur igjen. Jeg kunne nok ha skrevet tre innlegg om dagen, for kameraet får virkelig kjørt seg, men jeg kan ikke sitte for lenge på Macén av gangen. Ferie er ferie, og den skal ikke tilbringes inne, når det er meldt 28 grader ute. Jeg må få nevne sånn på slutten her at vi aldri før har hatt så sein ferie før. Var litt redd for at vi ikke skulle få fint nok vær med gode temperaturer, men dette passer “ikke-soleren” meg perfekt. I tillegg til typisk godt norskt sommervær, blåser det litt, så dette trives jeg med.

Ønsker dere alle en finfin tirsdag!

Klemmer sendes i fleng fra vakre Santorini…

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg