En uforglemmelig dag…

God morgen, godtfolk.

Sorry dere, jeg veit det ble mye fjas og mas fra team Thorsen i går (sjekk snap og Facebook), men vi hadde det altså så knakende kjekt, og var vel überredde for å ikke klare å forevige “the moment” godt nok. I tillegg var vi tross alt på sjøen i hele seks timer, og noe måtte vi jo finne på. Vi var eneste par med barn, og jeg regner med at vi lagde bittelittegranne røre rundt de andre unge nyforlova og gifte parene. 

Vi valgte altså å dra på tur med en gigantisk katamaran, sammen med rundt femti andre. Santorini er kjent for en av verdens vakreste solnedganger, og vi fikk vite at opplevelsen er aller best på sjøen i båt. Jeg elsker å være i båt, gammal sjøspeider som jeg er, og gjengen min var ganske så gira på det de også. Vi fikk karra til oss en kremplass foran på dekk, og storkoste oss med noe godt i glasset og digg musikk fra begynnelse til slutt. Jeg må nevne at jeg nyter veldig lite alkohol når jeg er på ferie, for jeg drikker jo ikke mens jeg kjører, men i går ble vi henta og frakta frem og tilbake av turselskapet, og da koste hu mor seg. 

Selve turen gikk ut på å besøke de varme svovelkildene og bade der, og så seile videre til forskjellige strender og snorkle. Mannskapet var superskjønne og var behjelpelig med alt, og jeg må få nevne igjen at musikken som skiftet etter hva vi opplevde underveis, var helt magisk. Det beste, var selvfølgelig solnedgangen. Jeg trodde jeg hadde sett den vakreste når vi var på Bali i fjor, men denne tok helt pusten fra meg. Tror aldri jeg har opplevd vakrere…

 


Går aldri ut dørene her uten Mr. Obagi…


Sjekk fargeskille i vannet. Svovelen farget faktisk skjegget til Bjørn Erik gult…

Denne duoen var alltid i vannet først…


Snuppeline  pynta seg…


Hvis dere ser nøye på bildet under, så står folk i kø i Oia by for å få tatt bilde av solnedgangen. Vi fikk tips om å komme dit allerede klokken fem på ettermiddagen for å få plass der, men det kom ikke på tale. Vi valgte heller båtturen…


The moment…

Vel, hva skal finne finne på nå mon tro? Tja, jeg har allerede en overraskelse på lur til snuppeline når vi kommer til neste øy. Regner med at hun kommer til å synes det blir vel så gøy.

Nå skal vi lade opp et par timer ved bassenget, før vi tar ferjen videre. Naxos blir vårt neste prosjekt, nok en øy vi aldri har besøkt før, og jeg gleder meg. Jeg har selvfølgelig mer å fortelle om fra vakre Santorini, men gjengen min er allerede i vannet hører jeg, og det frister veldig å joine dem. Vi får heller skrives igjen litt seinere.

Ønsker dere alle en finfin dag!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg