Det her er en helt fantastisk måte å feriere på!

Hei igjen, dere!

I dag skal vi på en dagstur til Antiparos. Øya ligger bare et steinkast unna Paros, og er en av de minste av Kykladene med sine 35 kvadratkilometer og kun 900 fastboende. Vi tar bilen over, og jeg gleder meg til å nyte roen og den vakre naturen den er så kjent for. Ikke det at det er så bråkete her vi er nå heller. Jeg må hele tiden ta meg hvor stille det er. Vi hører kun summet fra gresshoppene av og til, og kanskje en fiskebåt i ny og ne. Helt perfekt.

Jeg forsøker allerede nå og få med meg Bjørn Erik på en ny Hellas ferie neste år. Det å feriere på den måten, har vært helt fantastisk. Det er spennende og ikke minst frigjørende. Noe hadde vi selvfølgelig planlagt på forhånd, men det meste har vi tatt på sparket underveis.

Familien Thorsen er et godt team. Vi leker mye, og forsøker å gjøre det som kanskje er litt kjedelig til noe morsomt. Det er aldri kjekt å stå opp tidlig, når en er på ferie, men når vi skulle rekke ferja fra Naxos til Paros, måtte vi opp å forberede oss allerede klokken syv. Bjørn Erik foreslo med en gang vi våknet at vi skulle utsette reisen litt, men det ville ikke den frøkna her. Det er mye bedre å gjøre noe fysisk tidlig om morningen, enn å stå på som verst når sola er på sitt høyeste.

Vi har blitt ganske så rutinerte, så vi kjører alt pikkpakket vårt helt ut på tuppen av ferjeleie. Bjørn Erik, supermannen vår, sørger deretter for å levere tilbake det vi har leid av kjøretøyer, mens vi tuppene sitter å følger med på livet blant alle de reisende. Kameraet er alltid med, og som dere ser, er det ganske sjarmerende slike yrende morninger. Særlig i Naxos, vi likte oss godt der.


Far på scooter i soloppgang…


Mille har blitt en rutinert “sittebakpå” kompis…


Farvel vakre Naxos by…

Dagens høydepunkt for noen…


Ny øy i sikte, nytt eventyr på gang…


Vi jentene passer på sekkene, mens han far skaffer oss nytt kjøretøy…

Det er vanskelig å løsrive seg fra leiligheten om morningen. Vi bor i et toetasjes hus, Kardemomme hus, med tre verandaer. Det første jeg gjør når jeg våkner, er å skru av airconditioen, for så å åpne alle dørene. Utsikten er helt magisk, havet er vår nærmeste nabo, og jeg kan ikke få nevnt det ofte nok til Bjørn Erik hvor vakkert det er her.

Nå skal det pakkes litt, for jeg tenker vi blir på Antiparos hele dagen.

Håper dere alle nyter seinsommeren der hjemme, klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg