We are back…

God kveld, dere.

I dag har jeg rett og slett ikke fungert. Vi kom hjem i natt, og allerede klokken seks i morges, måtte vi vekke ei stuptrøtt Mille-mor. Hun var egentlig ganske lett å få i gang, for hun savnet skolen, men jeg gikk bare rundt som en zombi. For kroppen fungerer veldig dårlig på fly, og også ti timer i bil, så i dag måtte jeg rett og slett ta en “timeout” i beste Nina-stil.

For som dere vet, elsker denne dama her, “crappy” TV. Jeg får aldri nok av reality, og gleden var derfor stor, når jeg hadde flere opptak av “MTV Ex On The Beach” og ikke minst nye episoder av “Kardashians”. Bjørn Erik fatter ikke at jeg virkelig klarer å kose meg med det der, men det gjør jeg altså. Så da må jeg innrømme at sekkene står på akkurat samme plassen som i går, jeg har ikke løftet en finger, og kommer heller ikke til å gjøre det før jeg føler for det. 

Mille og jeg har derimot tilbragt timesvis i stallen, for det er balsam for kropp og sjel. Selv om vi veit at Sol har hatt prima stell og pass har vi savnet henne noe enormt, og jeg håper hun har savnet oss litt også…


Mine fine…


Vi “jentene” sitter alltid på sidelinja og følger med…

Nå skal jeg tilbake til sofaen og se siste episode av den tyske dramaserien på NrK, “Ku´damm 56”. Anbefales på det sterkeste, så fascinerende, og så absolutt ikke noe “crappy” TV, jeg lover.

Det kommer mer Hellas-stoff i morgen, er langt fra ferdig, så da skrives vi heller mer da.

God natt, dere, smask Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg