Bratt dag…

Åhhh, nå skal det bli godt med senga!

Jeg hadde egentlig tid til stikke innom dere på morrakvisten i dag, men jeg prioriterte for dårlig. Plutselig var det på tide å sette opp tempoet med å dra i stallen, dra til negledama, dra tilbake til stallen, dra til vipp dama, dra på Ikea for så å avslutte i stallen igjen.

Det ble litt travelt mot slutten der, men jeg har jo egentlig bare gjort kjekke ting da. Flotte folk har jeg hengt med også, så jeg kan ikke klage. Nå tror jeg derimot jeg skal hoppe til sengs med lydboken min, og kanskje forsøke å holde meg våken til gutta kommer hjem. De har reist langt vekk på en eller annen øy og spiller innebandykamp, men håper de er hjemme før midnatt.

Jeg var usikker på hvilke bilder jeg skulle poste i dag, for jeg har på ingen måte planlagt noe verdens ting. Valgte til slutt å mimre litt fra en sein kveld på øya Paros. Vi hadde forspist oss (ja nok en gang, vi er gode på det), og ingen orket å gå hjem. Mille og jeg satte oss inn i ei lita hule og pauset litt, og det var omtrent umulig for pappa Bjørn Erik å ta bilde. Vi gjesper, og blunker og henger over hverandre, og det er vel akkurat sånn jeg føler meg nå. Nattinatt dere…

Sov godt, smaks Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg