Time to eat, drink and dance on the tables…in Barcelona ❤

Åhhh, herliga London!

Nå sitter vi og bestiller turtelduetur til Barcelona. Det er ikke før til neste år, men det er viktig å være tidlig ute. Vi skal nemlig i bryllup til min kjære stesøster Marthe, og av innbydelsen å merke, kommer det her til å bli eventyrlig fra begynnelse til slutt.

Selve innbydelsen er en flaske med bobler fra stedet vi skal til, Sitges ikke langt fra Barelona by, og etiketten er nydelig selvkomponert med egen sammensveiset logo av fornavn bokstavene deres, Marthe og Mathias. Det er så gjennomført og så stilig, og jeg kjenner jeg gleder meg stort allerede.

Bryllupet er i september, når Mille har begynt på skolen, så da kommer min mamma nedover og tar over huset med unger og dyr. Når vi først er så heldig og får hjelp og har en gyllen mulighet til å komme oss vekk, tenkte vi å slå på stortromma og bli en hel uke. Vi har vært i Barcelona et par ganger før, med eldstemannen Dennis fordi han spilte fotball der, så det her kommer til å bli en hel annen opplevelse. Love is in the air…

Jeg svever fortsatt på minnene fra Hellas-turen vår, men det er utrolig deilig å allerede nå begynne å drømme om nye eventyr…

Nå skal jeg hive meg i dusjen og komme meg avgårde til venninnen min Andrea. Hun skal klippe håret mitt og etterpå skal vi ha oss en lang etterlengta lunsj. Seinere når Mille kommer hjem fra skolen, skal vi selvfølgelig ut i stallen og stelle for Sol, og jeg kjenner det skal bli godt å bevege skrotten. Den er ikke helt på lag for tiden, men jeg legger ikke så godt merke til det når vi er i stallen. Der holder vi oss i gang hele tiden, dog på en rolig måte, men det gjør meg godt. 

Ønsker dere allen en god helg. Måtte den bli fin, klem Nina
 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg