Galskapen lenge leve!

God laurdag, dere!

Ja, sånn ser altså fru Thorsen ut for øyeblikket. Jeg føler meg nesten litt høy, i dobbel forstand, for denne hårforandringen var en morsom vri. I just love it!

Min kjære venninne Andrea tok kontakt med meg i ferien og fortalte at hun hadde en meget god plan på hvordan vi skulle fortsette “grønt hår eventyret”. Jeg synes nemlig det er utrolig fresht, og elsker at fargen ennå sitter så godt som den gjør. Meningen var nå å bleke ned etterveksten og farge alt grønt igjen, men av en eller annen grunn så digger jeg etterveksten min. Det ser litt rampete ut, og akkurat nå, så passer det meg utmerket. 

Så da ble det ingen farging, men jeg fikk en grundig klipp og ikke minst kura det, so needed. Prøvende begynte jeg også å hinte frem på med mitt lille ønske jeg lenge hadde fundert på. For som dere vet, bruker denne dama her en del timer foran titte-kassa, og da popper ofte de gale idéene opp. Jeg stotret fram hva jeg hadde sett, og fine Andra sa med en gang:”Det jeg hører, er at du skal ha Lagertha sveis, som hun i Vikings, vet du”. Ehhh, tja, ja kanskje det ja.

Wow! Det var akkurat slik jeg ville ha det, og jeg formelig svevde ut av Sachs frisører etterpå. Skvetter fortsatt hver gang jeg ser meg i speilet, og Mille ler hysterisk, men det her er gøy.

Da jeg våknet i dag etter en kort tur på byen i går, lå håret like fint. Så da blir det sånn i dag også. Vi skal snart ut av dørene her alle mann, og vi har en deilig avslappet kosedag foran oss. Først skal vi gjøre noen ærender og så skal vi i stallen og fikse en del småting for Mille. Hun blir igjen der, mens Bjørn Erik og jeg drar til en venninne som har bursdag. I kvellinga henter vi Mille, og så blir det biffkveld og kos her hjemme.

Håper dere alle har hatt en fin helg så langt og nyter resten.

Skrives snart igjen, klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg