Bursdagsfeiring med stort og smått ❤

God søndagen, kjære dere.

Noe av det kjekkeste jeg vet om, er å få lov å komme i bursdag. I går feiret vi omtenksomme Silvia, og hun var altså gal nok til å invitere til åpent hus. Stort og smått stilte selvfølgelig opp, og tenk det da dere, på det meste var det hele 18 barn der, juhuuu!

Det er en milepæl å fylle 40, og det bør feires stort. Da er man på en måte blitt voksenvoksen, og jeg må få lov å si at Silvia er noe av det mest “grepa” kvinnfolket jeg kjenner. Der inviterer hu altså til fest, planlegger alt selv fra A til Å, møter deg i døra med et stort smil, med forkle på så klart, og løper til og fra som en jojo og sørger for at alle har det bra. Det burde jo egentlig ha vært omvendt. Hun burde vært plassert midt i sofaen, mens vi andre oppvartet henne, men det tok hun seg ikke tid til. Jeg har ikke sett på makan til fruntimme.

Jeg håper uansett Silvia fikk tid til å nyte litt også, og at hun kanskje fikk noe ekstra godt i glasset når vi dro avgårde etterhvert med alle ungene. Det kom noen festkledde venninner når vi var på vei ut, og kjenner jeg dem rett så ble det nok hæla i taket. Regner med at bursdagsbarnet fant godstolen og slang beina på bordet, for det fortjente hun virkelig.


Det mangler aldri på “barnevakter” til Pippi-luska…

I dag skal vi i ny bursdag, men først må jeg få mann og barn hjem først. Mille er i stallen og Bjørn Erik er å hjelper en kompis i huset. Jeg skal rusle meg en tur ut i finværet med snuppeline, og kanskje, men bare kanskje luke litt i bedene. Det er så overgrodd nå, og jeg skammer meg for hvordan det ser ut. Kjedelig…

Håper dere alle får en fin søndag!

Klem Nina
 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg