Time to relax…

Reklame | Lash'n Brows by Amalie & Ingrid

Hei igjen, kjære dere.

Dere har nok for lengst forstått at bloggen har kommet for å bli, og at det stort sett er enkelt for meg å dele små hverdagslige ting. Det er derimot et par emner jeg sliter litt ekstra med, og som jeg faktisk er nødt å legge fra meg gang på gang, fordi jeg rett og slett blir for usikker. Innleggene som omhandler datteren min Mille, er de aller aller vanskeligste og tøffeste. En skulle kanskje ikke tro det, for det er jo tankene mine rundt henne som veldig ofte opptar meg, men det er sårbart og til tider tøft, og jeg er alltid redd for å skrive ting om henne som seinere vil skade det gode forholdet vårt.

Andre emner, som for dere helt sikkert ser ut som reine plankekjøringen, og som dere kanskje tror er det enkleste å skrive om, er temaer og bilder som går direkte på utseende mitt. Det er enormt mye fokus på kropp og om hvor viktig det er å være trygg på seg selv, og jeg er livredd for å tråkke noen på tærne, og ikke minst virke overfladisk. 

For det har blitt en trend å “go natural”, eldes naturlig uten noe form for “hjelp”, og det er jo ingen hemmelighet at jeg jukser litt. Jeg kunne helt sikkert latt være å nevne hva jeg gjør, unngå emnene, men det føles feil. For når en har gått på medisiner omtrent konstant for dårlig hud siden man var 16, og endelig ser lyset i tunnelen, begynner folk rundt meg å lure. Jeg er ikke i tvil om at folk snakker, så hvorfor ikke heller være ærlig?

Det har derimot vært lenge stille rundt meg i det siste, når det kommer til diverse behandlinger, men det er rett og slett fordi jeg har måttet holde meg unna alt. Jeg har gått på den heavy medisinen Isotretinoin, som til tider har det vært en stor prøvelse pga alle bivirkningene, men nå er jeg altså endelig i mål. Litt skummelt det også, for jeg er redd for tilbakefall, men man kan jo ikke gå på disse medisinene i en evighet heller.

Jeg har måttet holde meg unna alt av laser og nåler i denne perioden, men i løpet av neste uke, skal jeg begynne på spennende prosjekter. Jeg håper blant annet jeg kan begynne å tatovere permanente øyenbryn, og også fjerne en del sprengte blodkar igjen med laser. I mens jeg venter på ledig time og at medisinene er helt ute av kroppen, har jeg uansett vært innom Avea klinikken og flinke Amalie på Lash´n Brows og fikset vippene mine. Tenk det da dere, jeg har omtrent ikke egne vipper, men Amalie får det til gang på gang. Skånsom og flink, jeg formelig svever etter å ha vært hos henne.

Og ja, jeg har helt klart fått meg et nytt yndlingsplagg som jeg formelig bor i. Det er veldig typisk meg å velge slike plagg som det her, og i denne herligheten her føler jeg meg vel med mine 85 kg og ikke minst litt rebelsk. Den nye lange retro adidas kjolen min, er så absolutt meg, og jeg digger den. Den skal vel egentlig henge og slenge, være “oversized”, men selv den største størrelsen ble “little bit to tight”. Jaja, koser meg i den uansett jeg, og bruker den gang på gang til både fest og sprell.

I dag blir det tidlig middag og alle er faktisk samla for en gang skyld. Bjørn Erik Skal på trening og Mille og jeg skal i stallen å se til Sol før stormen setter inn her for fullt. Etterpå skal vi møtes i byen for å gå på sein kino. Vi ser mye film, og i sommer har det kommet en hel haug vi ikke har rukket å se.

Skrives igjen i morgen fininger, klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg