Skuffelsen må bearbeides før jeg manner meg opp til kamp…

God fredag, dere fine lesere ♥

I går smalt det altså bokstavelig talt så det joma. Jeg var så fastlåst langt inne i mine sorteste tanker og følelser, og gikk rett i kjeller´n. For jeg kan ikke i min villeste fantasi forstå hvorfor vi ikke blir hørt og sett. Jeg trodde faktisk vi spilte på lag, men så ble det altså fullstendig skivebom. Ser de ikke seinskadene Mille antagelig vil pådra seg både fysisk og i verste fall psykisk?

Når jeg blir så til de grader skuffa, blir jeg helt handlingslamma. Eller egentlig ikke, men Bjørn Erik er redd for at jeg skal si eller gjøre noe jeg angrer på, så han tar rett og slett kommandoen, han overtar skuta. For vi vil jo ikke gjøre ting verre, vi er helt nødt til å undersøke alle muligheter, for en ting er sikkert, vi kommer aldri til å gi oss!

Siden vi fikk den triste beskjeden, har jeg mer eller mindre gått rundt her hjemme som en zombie. Jeg har selvfølgelig vært i stallen med snuppeline, men til og med der, på favorittplassen min, klarte jeg ikke helt å finne roen. Jeg var rutinemessig, ordknapp og dessverre ikke meg selv. Når sjansen bød seg, gjemte jeg meg bort i salrommet, og drømte meg vekk med lydboken min, noe jeg faktisk har gjort i dag også. Sinnet er tungt, det er sårt og jeg sliter.

For å komme på bedre tanker, tenkte jeg det ville være en god idé å kjenne på hvor deilig livet også kan være, så jeg tok frem bildene vi nylig tok i fra Hellas eventyret vårt. Jeg veit vi som familie møter hard motstand akkurat nå, at det bekymrer oss hvordan det skal gå med Mille fremover, men vi har jo ikke gitt oss. Jeg skal faktisk sette meg ned nå og gå i gjennom alle meldingene dere har sendt meg i løpet av det siste døgnet. Dere kommer med mange gode råd, og det er helt klart noe vi kan bruke i vår kamp videre. Dere er gullfine, tusen tusen takk for all god støtte, det varmer ♥

Bildene passer ikke helt dagens innlegg, men de gir meg gode vibber…

Egentlig hadde jeg hatt lyst til å finne sofaen i dag, surre meg inn i pledd og se filmer og serier, men takket være gode venninner blir det noe helt annet på agendaen. Vi er 30 stykker som har leid en hel kinosal, og i sammen skal vi altså bli med det elleville radarparet Edina og Patsy i “Absolutely Fabulous”. Det blir med andre ord ikke rom for å grave seg ned i bekymringer, det skal hyles og gapskrattes i stedent, og det er jo egentlig mye mye bedre. Så da er det bare å ønske dere herlige lesere en riktig god helg og tusen takk igjen for all god støtte, Love You!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg