Krossberg, really my cup of tea!

God søndagskveld, kjære dere.

I dag har jeg vært så heldig å få oppleve det jeg synes er aller best med hest, nemlig det å få ri i skogen. Snille Ragnhild og Pernille dro med seg meg gamlemor, på spennende eventyr til Krossberg, en stor treningsbane midt inni huttaheita. Really my cup of tea!

Banen er egentlig lagd for travere som trener med vogn, men det er visst få som bruker den, så da er det fritt frem for alle oss andre. Jeg så Sol formelig oste av stolthet der hun fikk utfolde seg i rå tølt og galopp, og det gjorde sannelig hu som satt oppå også. For en fart det er på den dama der. Nesten litt skummelt til tider, men fyttikatta så moro!

Stall Westerheim, Leikvoll, har for lengst fått en stor plass i hjertet mitt, men nå som jeg har fått oppleve denne perlen av en “lekeplass” like i nærheten også, veit jeg at vi kommer til å bli “forever”. Turen til og fra var slettes ikke så verst den heller, selv om det er litt av en utfordring for skrotten å komme seg opp og ned på hesten hver gang den skiter og det må sparkes inn til kanten. Godt ungpikene tar en for gamla og hjelper en “stakkars”…

 

 


Klar for tur!

Sol storkoser seg alltid i selskap med store staute karer…


Hu hei hvor det går!


Drikkepause…

I morgen kommer Mille hjem igjen, og det skal bli deilig å hvile den støle rompa mi fra hesteryggen noen dager. Det har blitt mye nå som hun har vært på ferie, men det har nå gått bra, synes jeg. Når Bjørn Erik allikevel dro på jobb, og tre av de beste venninnene mine dro på ferie, har det vært kjekt å henge i stallen, sysle med ting man elsker. Med andre ord, det har vært en finfin høstferie.

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg