To gode naboer og aller beste venninner lever ut drømmene sine ❤

God laurdagskveld, dere ❤

Nå er en deilig åtte timers dag i stallen over, og jeg har sendt en lykkelig Mille på overnattingsbesøk og bursdagsfeiring til bestevenninnen Kaja som bor her i gata vår. Pute og dyne er pakket med, og også rideklærne som må på tidlig i morgen også. For ikke bare er jentene venninner, de har også funnet hverandre i samme stall, og jeg som mor kunne ikke vært mer fornøyd.

Jeg trodde den ultimate lykken var å skaffe Mille egen hest, men når bestis også plutselig velger å få seg forhest to bokser unna, ja da sakker vi rein glede, dere. Selv om dagene for begge familiene er nokså travle, så vet jeg at jentene nå uansett kommer til å få mye tid i sammen, og det skal bli en fryd fremover.

I dag dro vi avgårde klokken halv ti, for begge skulle ha privattimer og ri bommer og hinder (første gang for Mille og Sol i sammen). Når jentene derimot ikke ville være med oss mammaene hjem fire timer etterpå, valgte jeg å dra ut på en messe og slå i hjel litt tid sammen med en venninne, så jentene kunne boltre seg litt i sammen på egenhånd. Da jeg kom tilbake i fem-tiden, og trodde de var klare, hadde de pinamegdø salet opp hestene og var i full gang igjen. De bare lo av meg når jeg spurte om de ikke snart var leie og hadde lyst å komme seg hjem til middag og lørdagskos. Snakk om å leve ut drømmene sine, finingene ❤

Mille er som sagt på overnatting, så nå ser jeg henne ikke igjen før hun skal ha ny treningstime i morgen. Snille Pelle har disket opp Pepperoni Grandis til meg, og jeg skal prøve å få i meg en Troika og se en episode til av Narcos før jeg segner om. Den friske lufta tar på en gammal skrott, det er sikkert og visst.

Håper dere alle har hatt en finfin dag!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg