200 kroners drøm…

God morgen, dere.

Jeg får stadig skryt av alle strikkeplaggene mamma hoster opp til meg og mine, og igjen har jeg fått spørsmål om genseren Mille formelig bor i for tiden. Det er en helt vanlig mariusgenser (rundstrikk), hvor kryssene er byttet ut med hester.

Min kjære mamma sier det her egentlig ikke er noe “hokuspokus”, at det er enkelt for de med litt strikkekunnskaper. Det er brukt Trysilgarn fra Europris, men det er fullt mulig å gjøre det enda billigere med garn fra Sparkjøp. En kan faktisk skape denne drømmen av en genser til kun 200,- (den er god og lang så helt sikkert en damestr. M/L), og det er nesten for godt til å være sant, synes jeg.

Denne gangen har jeg valgt å la snuppeline bruke herligheten som stallgenser med en gang. Vanligvis pleier jeg å ta godt vare på alle strikkekreasjonene jeg får, og venter litt før de blir brukt der, men det er nå litt kjekt å kunne ikle seg noe ekstra fint der man tilbringer mest tid også. Så nå er jentungen god og varm, og lyser så fint opp i favorittplagget sitt. Jeg må nok sørge for at den “klar til bruk” hver dag fremover. Den skal få kjørt seg godt i vaksemaskinen, tenker jeg…

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg