Kaos i heimen!

Endelig lørdag, dere!

Denne dagen har vi venta på i en evighet. Vi er snart på vei ut av dørene her, og når vi etterhvert returnerer hjem igjen regner jeg med at det er svarte natta. For i dag skal Mille for aller første gang, få være med på Halloweenfest til venninnen min Simone, og der dere, der er det Halloween for alle penga.

Simone og mannen hennes Brede stripper huset helt ned og bygger det opp med effekter “all over”. Det er altså så inni hampen bra gjennomført, at til og med avisene valfarter for å se galskapen. I dag skal altså snuppeline også få oppleve all moroa, og det skal bli spennende å se hvordan hun takler det.

Hun har sett snapéne til Simone hver bidige dag, og følelsene om å “like” og ikke like” hva hun ser, går opp og ned. Hun gleder og gruer seg om hverandre, og jeg synes hun har så godt av det.

Først skal vi derimot på Rogaland Teater med en gjeng venninner og trolla deres og se “Det suser i sivet”. Vi elsker som tidligere nevnt alt av barne- og ungdomsforestillinger, og nå mot jul, blir det mang en fin overraskelse i julekalenderen, for deltagerbeviset er brukt flittig i det siste.

Akkurat nå pakker jeg febrilsk inn pakker, som renner i dørene her. Mille har bursdag om en måned og for å få fordelt kostnadene over lang tid siden det også snart er jul, har jeg begynt å planlegge for lenge siden. Mille har derimot begynt å snoke så inni hampen mye, og jeg veit hun kjenner igjen en del av logoene på eskene, så nå må gavene inn i papir. Hu hei hvor det går!

Pelle, Linni, og Dennis skal også ut og lufte seg, så nå sørges det for at alle får mat i magen før det blir øllebøll. Må si det er herlig å ha så mye liv og røre i huset, føler meg ganske så rik ❤

Ha en fortreffelig fin lørdag, dere!

klemmer sendes i fleng, Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg