Velkommen vetter og troll!

Grøss og gru, da bære det løs!

Ytterdøra er pynta til randen av dødningshoder, hekser og til og med en kråke, så nå ser alle ungene at de er hjertelig velkomne til “knask” eller”knep”. 

Det er en herlig kveld for de små det her. Forventningene er skyhøye, og litt deilig skummelt er det også. Min Mille-mor har nedtelling allerede når skolen begynner igjen på høsten og planlegger i vilden sky hva hun skal være. Det er som regel ikke noe vanskelig å finne på noe, for både Bjørn Erik og jeg elsker denne tradisjonelle festdagen, så vi har esker på ekser med utstyr som gjerne brukes om og om igjen. Hun falt til slutt på å være spøkelse med rosa parykk, en snodig spøkelseversjon, men hun ble så flott atte.

Det er typisk at det høljer ned, tror nesten aldri jeg har opplevd opphold på disse kanter denne dagen her, men det overskygger uansett ikke spenningen til å gå fra dør til dør. Vi her hjemme har dørvakt etter tur, og jeg tror faktisk Pelle-mann også synes det er kjekt å småprate med alle som kommer. Det er tross alt en finfin mulighet til å holde kontakten med de som bor i nabolaget her. I love it a lot!

Ha en “skrekkelig” aften videre, dere! Uhuhuuuuu, Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg