A big dream came true ❤

God kveld, fininger!

I fjor, etter endt favorittforestilling i Sola Kulturhus ørtene år på rad, slapp min kjære venninne Simone den store bomben. Hun skulle gjøre alt hun kunne for å få vår kjære Mille til å møte sine store idoler, nemlig Ove Rocketroll og resten av galningene hun i timesvis jevnlig ser på i alle filmene hun har av dem. Hun elsker disse løgnassene, og vil på ingen måte tro på at dette “bare” er skuespillere som lever sånn nogenlunde på samme vis som meg og deg. Nei, disse folka er heltene hennes, og det at Simone i dag klarte å få i stand et møte med dem, var virkelig “a dream come true”.

Dere kan tro vi mammaene var spente da Ove kom gående mot oss og vinket oss inn bak scenen. Mille, som vanligvis ikke takler slike overraskende situasjoner, stivnet til, og gikk skikkelig inn i en transe. Det gikk ikke helt opp for henne hva som var i ferd å skje, så hun bare diltet etter, med et fryst smil om munnen. 

Inn bak scenen bar det altså, og der stod den ene helten etter den andre og tok i mot de små trolla våre. Vi fikk tatt bilder i fleng mens Kissa Nissemann dro noen skikkelige skrønehistorier, og etterhvert hvert vanket det også klemmer. Jeg tror rett og slett Mille var litt slått ut av hele situasjonen, for jeg har aldri sett den der jentungen min så disiplinert og ordentlig. Det er vel kanskje sånn man oppfører hvis man en sjelden gang får møte de kongelige (bare spør Bjørn Erik), en blir rett og slett litt perpleks. For dere skulle sett snuppa etter at vi hadde tatt farvel med supergutta, og gikk for å finne setene våre til kveldens forestilling. Da skulle nemlig alle inntrykk opp og ut, og hun formelig boblet over av lykke. Når Ove Rocketroll i tillegg fant henne i salen med blikket, trodde jeg jentungen skulle gå i fistel. Det var ganske så vanskelig å sitte rolig i stolen etterpå, men det synes jeg var helt greit. Det ble veldig mange inntrykk å ta inn over seg, for dette er tross alt noe av det største en Mille-mor kan ønske seg. Kjenner jeg henne rett, så skal vi nok alle rundt henne få en bit av denne lykkerusen i mange dager fremover ♥

Da tror jeg det er på tide å ta kvelden dere. Vi jentene skiftet tøy i bilen etter forestillingen, og dro rake veien bort i stallen til Sol etterpå, så det er ikke lenge siden vi kom inn dørene her. Nå har vi fått servert et deilig måltid av han far, nakkekoteletter med ostefløtegratinerte poteter til, og samtidig har vi fått besøk av fine Kaja som skal ligge over. I morgen er det en ny spennende runde i stallen fra morningen av, før dagen avsluttes i Kongeparken med Bjørn Erik som skal gå dugnad der. 

Håper dere alle har hatt en fin lørdag så langt!

Kyss og klem, Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg