Det er mye kjærleik i lufta for tiden ❤

Da var det oss igjen ♥

I dag har jeg brukt morgentimene til å få oversikt over hva som skjer hvor og når denne uken. Det viser seg at jeg har bomma noe inni hampen på et par viktige avtaler, ikke skippa dem altså, men ikke vært tidlig nok ute, og det er altså så surt. Jeg lever til vanlig etter Bjørn Erik sitt motto:”Å komme tidnok, er å komme fem minutter for tidlig”, men det har dessverre ikke vært tilfelle et par ganger nå. Da blir jeg altså så til de grader stressa, så nå er det skjerpings for alle penga.

Vi har nok fylt opp kalenderen med absolutt alt av kjekke ting for tiden,for vi liker å gå glipp av noe, men av og til krasjer det litt og vi i team Thorsen kommer litt bakpå. Til og med på julelystenningen i byen, klarte vi så vidt å få med oss det store klimakset. Vi stod heseblesende oppstilt to minutter før selve tenningen, så den planlagte kosestunden i timesvis med gode venner i forveien, måtte dessverre utgå denne gangen. Vi er nemlig en fargeglad gjeng som alltid møtes i god tid i forveien, hvor vi gomler i oss julesnadder og skravler hverandre i senk, men akkurat denne dagen skulle Bjørn Erik innkassere førjulsgaven sin (kan leses her), så vi måtte dessverre nøye oss med etterpåsnakkekos i steden.

Dette er dagen vi egentlig tar på oss de fargeglade julegenserne våre, men siden vi kom rett fra stranda denne gangen, måtte vi nøye oss med å dra på oss godt og varmt tøy i hui og hast. Med gløgg i glasset og masse godt humør, fikk vi allikevel dosen vår med julestemning på plass, igjen takket være Øivind og alle hans gode hjelpere. Ikke rart vi er stolte av byen vår. Den lyser god opp i våre hjerter og det oser av kjærleik ♥

Bjørn Erik har dratt et par dager til Aberdeen, så nå skal jeg skynde meg å sende han noen julegavetips, før det bærer avgårde til sykehuset, Avea Klinkken og så stallen. 

Kyss og klem, Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg