Snaisen dag!

Nå kan det endelig bremses ned litt her hjemme, for nå begynner det virkelig å ligne på jul i hver bidige krok ❤

Jeg kan forresten skrive under på at jeg er ei gedigen skrulle. For når Mille og jeg var på hjem fra stallen, sa jeg:”Jøss, tenk det da, Mille, nå er det kun to pakkekalendere igjen å åpne”. Mille:”Ehhh, nei. Det er da tre”. WHAT! 

Jeg har altså hele tiden trodd at jeg har hatt så dårlig tid med å komme i mål med alle juleforberedelsene, har vel egentlig slått meg til ro med det og gitt litt opp, men så har jeg altså levd litt i forkant, og tatt fullstendig feil av dagene. Hvor deilig er ikke det da, dere? 

Vel, jeg er nok litt eplekjekk og ytrer til alle at jul blir det uansett kaos eller ikke, at jeg så langt det lar seg gjøre tar ting litt som det kommer, men realitet er nok en helt annen. For innerst inne vil jeg jo ha alt på stell, og nå med den ekstra dagen jeg egentlig hadde hoppa over, så veit jeg at alt kommer til å ordne seg.

Dagen i dag har vært helt etter min smak. Jeg var nok litt groggy i skrotten der jeg ikledde meg den nye saggy baggy  onepiecen min, og dro avsted til byen for å spise frokost med venninnene mine Simone og Vibecke. Jeg hadde tross alt vært oppe til halv tre i natt for å overraske alle med ferdigpynta juletre, og var derfor ikke helt våken der jeg ankom kulturhuset.Vi jentene trives veldig godt der, for der dere, har de verdens beste frokost og helt fantastisk service minded betjening. Jeg kjente der og da i sofakroken at roen senket seg betraktelig. Så mye faktisk, at vi etterpå tok oss god tid til å rusle rundt i fine Stavanger by.

Har dere Stavanger-folk forresten fått med dere alle skribleriene i Skagen Brygge parkeringshus? Det tar jo en evighet å gå trappene der nå, for det står så mye kjekt på veggene, på dialekt selvfølgelig. “Snaisen du va´i dag!” Ja, snaisen og snaisen fru Blom, men bedagelig kledd som vanlig…

“Not wine”, berre blåbær…

Nei, det visste jeg ikke. Visste du?

Nå skal jeg hente julas største gave, nemlig min kjære mamma. Hun kommer snart med toget fra Oslo, og det skal bli så godt å få henne i hus. Jeg er derimot litt engstelig på hvordan hun har det, for hennes kjære katt Sofia nektet å dra seg inn i buret sitt i dag, så mamma måtte la henne bli igjen i Oslo. Fryktelig trist, for Sofia og mamma er nokså uadskillige. Trøsten er at katten nå heller får feire jul med sin kjære bror Willy som bor i samme hus. Katter er fader meg noen sære vesener, så neste gang må vi nok legge en bedre slagplan for å overvinne galskapen.

Da må jeg komme avgårde, dere! Vi får heller skrives mer i morra!

Love you all, Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg