Alle mann til pumpene!

God kveld i stugo, dere!

I dag føler jeg vi har kasta oss tilbake til det glade 60-tallet. Den gangen kokkelerte alltid oss kvinnsa på kjøkkenet, og i dag har altså mamma og jeg bodd der. Vi har bakt og pakka gaver til den store gullmedaljen, og selvfølgelig har vi laga et stort herremåltid til heile hurven. Nå er vi vel egentlig mer eller mindre klare for den store dagen. Det gjenstår kun et par sorter til å bake, men alt er handlet inn, og huset er nogenlunde på stell. 

Egentlig har vi som tradisjon å være helt klare på lille julaften. Da er det totalforbud om å gå i butikker, alle skal ha funnet roen, men nå som vi er hesteeiere, så må vi allikevel ut å stelle litt. Det er uansett utrolig koselig stemning i stallen for tiden. Sol har fått opp julestrømpe utenfor boksen sin, for de firbeinte skal nemlig også få kjenne på at det er jul.

Er dere klare for å ta juleferie nå, eller har dere litt igjen på listen? Kanskje noen av dere skal jobbe også? Bjørn Erik har en halv dag igjen i morgen, og han har også noen baketriks han må få ferdig her hjemme han også. Nå derimot skal hele hurven se Bridget Jones´s Baby, og de roper på at “bloggeren” må ta seg en pust i bakken, og se å innfinne seg. 

Det ble litt kort innpå, men jeg lover å komme sterke tilbake i morgen.

 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg