Familiefeiring ❤

God kveld, kjære dere ❤

Ja, da kan vi igjen legge en verdig og koselig feiring bak oss. Det var utrolig deilig å ha alle ungene i hus, og ikke minst stas å ha Kristin med på galskapen til familien Thorsen. For vi er jo ikke helt riktig navla når det kommer til selve julaften. Det blir til tider kaos, og jeg aner ikke hvor mange ganger latterkula tok meg, og vi alle måtte tørke tårene av påfunnene til enkelte.

Dagen startet ganske så stille og rolig med at jeg stod opp alene og ordnet julestrømper til kidsa, samt sørget for at alle dyra hadde det bra. Mille våknet etterhvert, og i sammen laget vi en enkel frokost og samlet oss i stua hvor vi stortuta alle mann til den siste episoden av Snøfall på NrK. Serien har vært et fantastisk samlingspunkt for oss denne måneden, og avslutningen toppa jo alt.

Så dro Mille og Bjørn Erik i stallen og koste seg med vår fine Sol, mens vi damene begynte å kokkelere. For i år skulle ikke bare ribba og julepølsene på bordet. Alle skulle få ønskene sine oppfylt, og jeg må igjen få takke alle mine gode fantastiske engler, som strakk ut en hjelpende hånd. Ikke bare lagde Mari, den mye diskuterte veganske nøttesteken til meg, men tror dere ikke fine Margot som driver ferskvareavdelingen her på Meny, gjorde klar ribba for meg også? Hun og jeg traff hverandre tilfeldigvis for et par dager siden, og hun så nok at jeg var litt fortvila over alle de feite ribbene som var igjen i butikkene. Hun visste råd, og fant frem verdens deiligste “Jæren smak ribbe” og samtidig tilbydde hun seg å steke den ferdig til meg på selveste juleaften. Jeg har ikke ord over hvor glad jeg ble, for da kunne jeg konsentrer meg om alle de andre tingene, i trygghet over at ribba i år ville ble helt himmelsk.

Det ble altså servert Henriettes pinnekjøtt, Jæren ribbe, den spennende nøttesteken samt medisterkaker og medisterpølser fra Gabbas. Til dessert lagde jeg fruktsalat med is og sjokolade til. Det ble et etegilde uten like, og som vanlig måtte halvparten fryses ned, så vi slipper å spise julemat hver bidige dag fremover ut i nyåret. Jeg er aldri redd for at det skal blir for lite mat, men jeg har tydeligvis ikke helt lært meg å begrense meg.

Etter at Bjørn Erik var ferdig med alle vitsene sine rundt bordet, og Mille synes vi hadde spist nok, flyttet vi oss bort til go´sofaen. Vi har sluttet og legge alle pakkene under juletreet. Vi samler heller pakkene rundt oss, og tar runden hvor vi pakker opp en etter en. Det dere, er faktisk hysterisk morsomt, for igjen så ble Pelle sittende ved siden av Dennis, og når Dennis skulle pakke opp en gave, så måtte Pelle også ta en på direkten, siden de fortsatt får like gaver. Pelle holdt på å klikke, fordi det blir et rotterace å finne likt innpakningspapir, og forsøke å rive av papiret før Dennis røper overraskelsen. Gang på gang gjentok det her seg, og vi rundt lo så vi grein. 

Det er mye humor i denne gjengen her, og det hele toppet seg når Kristin fikk en av gavene sine fra oss. En gigantisk enhjørningflåte. For selvfølgelig måtte hun ha den, og selvfølgelig måtte hun få oppleve den ferdig oppblåst. Å høre Bjørn Erik romstere den ned trappa og se smilet og latteren til go´jenta vår når hun fikk se den, var helt magisk. Den opptok halve stua, og måtte med en gang prøvetestes. Hilarious!

Vi hadde altså en utrolig fin feiring i går. I sammen skapte vi en god julestemning, vi tok godt vare på hverandre. Lille snuppeline fikk forresten rideleir til Danmark som hovedgave igjen, og fikk mangt et øye til å bli blankt over gleden hun viste. Hun ble altså så glad, så takknemlig…og har allerede begynt nedtellingen til avreisen ❤

Vi har selvfølgelig vært i stallen i dag også, men nå har vi samlet oss i stua igjen, og skal til å se filmen “Inferno”. Det er det her jula handler om for meg. Kos i onepiecen, med snop og kaker i haugevis foran meg.

Håper dere alle hadde en koselig feiring i går.

Love you all, klem

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg