Den gode gamle juletradisjonen ❤

God ettermiddag, fininger ❤

I dag lar vi storm være storm og tar livet fullstendig med ro her hjemme. Fine nabo og mamma til Mille sin bestis, Wenche, spurte om å få tilbringe litt kvalitetstid med hesten vår Sol, og da var vi ikke seine om å takke ja. Ikke misforstå, vi elsker det nye familiemedlemmet vårt, hun er nok noe av det beste som har skjedd den lille familien, men å slippe å møkke, stelle å ri en dag innimellom er ganske så kjærkomment. Om Wenche derimot fikk ridd i dette spetakkelet av et vær, er jeg litt usikker på, men hun er uansett hjertelig velkommen til Sol-kos igjen.

Bjørn Erik kjører nå Kristin til flyplassen og bringer deretter gromgutten vår Dennis hjem etterpå. De har hatt etterlengtet alene-tid på hotell det siste døgnet, men skal nå skille lag for noen dager. Ei lykke for meg, for da er det fullt hus her igjen. Det er helt vidunderlig å ha alle barna under samme tak, i tillegg til at mommo og Linni også er her så klart. 

Så nå sitter jeg her og skuer utover stua mi, og kjenner på roen som virkelig har senket seg. Det varmer å se alle julekortene som har kommet, og jeg må nok innrømme at denne tradisjonen er en av dem som gjerne varmer aller mest. Jeg elsker stunden det tar å skrive og sende kort selv, og ikke minst gleden over å få et i ny og ne gjennom hele desember. Den 200 år gamle tradisjonen, bør få fortsette å leve. En liten julehilsen kan ofte være ganske så viktig for den som får den, den viser at du bryr deg og koster så lite ❤ 

Jøss, der ringte plutselig Mille. Hun skal visstnok ligge over hos klassevenninnen sin Louisa. Jaja, da blir det ikke alle unger under samme tak allikevel, men det gjør ingen verdens ting. Mammahjertet mitt brister av lykke, når Mille får slike invitasjoner. Det er ikke hverdagskost, så nå iler han far til med pakka bag, samtidig som Dennis kommer inn dørene her. 

Jeg håper dere alle har det bra og har noen rundt dere. Vit at jeg bryr meg veldig mye om dere ❤

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg