Skikkelig skivebom…

Ja, da var det oss igjen ❤

Jeg har en innebygget ocd som sier at jeg MÅ blogge hver bidige dag, men i går så var altså denne frøkna her helt bortreist. Kropp og sjel pendlet mellom legevakt, fastlege, apotek og til slutt en kollaps hvor jeg satt rett opp og ned og sov…endelig.

Marerittet startet for et par dager sider med intense smerter i skinkene (kremt ja rompa) og nedover på baksiden av låra. Så forbaska jæ… at det var umulig for meg å ha beina vannrett, jeg var faktisk helt nødt å sprade rundt. Holdt etterhvert på å gå ut av mitt gode skinn, for selv om jeg til daglig egentlig trenger lite søvn, så må jeg jo ha noe.

Jeg tiltet vel mer eller mindre til slutt, for de krampelignende smertene i låra ga seg ikke, og til min store overraskelse fikk jeg faktisk komme rett in på legevakta, hvor de tok det her svært alvorlig. Var det isjas, eller en prolaps nederst i ryggen eller var legen på legevakta inne på noe ved å kalle det Mylagi?

Det rare med det hele er at jeg allerede går på ganske så effektive medisiner, Neurontin, som mer eller mindre lammer overkroppen min, men ikke pokker om det satte noen stopper for mikkmakke lengre ned. Jeg kunne derimot ikke ta min faste medisin, fordi jeg helt sikkert på grunn av søvnløsheten holdt på å spy i ett sett, og da dere, da klikket det nesten. Åhhh, jeg er så dårlig på å håndtere slikt, så jeg var glad jeg til slutt fikk dra til fastlegen min, hvor jeg nøyere ble sjekket.

Nå blir det MR, for legen min mistenker også en prolaps. Ikke akkurat noe å rope hurra for, fikk selvfølgelig med en gang panikk over tanken på å ikke kunne fortsette å ri litt forsiktig. Kan derimot ikke ta alle sorgene på forskudd, så skyver alle “tenk hvis, hva hvis”-greien til side. Ble jo hjulpet på legevakta, fikk medisiner med en gang mot kvalmen, og bare det hjalp mye på formen. Da kunne jeg nemlig igjen ta den vanlige medisinene min, og i tillegg også Ibux, så etterhvert fikk jeg faktisk sove. Vel og merke sittende i sofaen godt støttet opp av et hav med puter, men guuuud så deilig. Slappet skikkelig av, sovnet som en stein, og da ga den intense spenningen i lårene seg også. 

Våknet opp blant mine fine rundt meg, til taco og filmkos, og jeg satt musestille for å ikke trigge noe som helst. Mille debuterte, hun fikk altså se filmen Dirty Dancing for aller første gang, og det var en fryd å se raksjonen hennes. Hun elsket den, vel foruten om all kyssingen, og tankene mine og ikke minst kroppen fikk virkelig et deilig avbrekk. 

Jeg måtte etterhvert opp å stå litt, holde meg i bevegelse, for det er helt tydelig et eller annet bøll som foregår. Fikk derimot sove i natt, og da ser jo alt så mye lysere ut. Tar det nok uansett veldig rolig i helgen. Tripper nok bare litt rundt her hjemme, med gode sko så klart, og forsøker å gjøre litt nytte for meg. 

Vi har som sagt foring i alle de tre stallene i helgen, morgen og kveld, så nå er Mille-mor på vei utover allerede for andre gang i dag. Jeg har avtalt med venninnen til Pelle, Linni som skal jobbe, at hun henter henne etter seks i kveld. Jeg må si jeg er mektig stolt over jentungen vår, hun tar virkelig jobben seriøst, så i kveld skal jeg gjøre alt klart til at vi skal kose oss skikkelig, for det fortjener hun.

Hvordan ser deres helg ut?

Håper i alle fall den blir superduper, klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg