Jada, så klart jeg overlever ❤

Tusen takk, for alle gode ord i går, dere ❤

Se, smilet er tilbake igjen. Jeg var ganske så fortvila og stressa over å bli slått så til grader ut av rompe og lår, men når jeg etterhvert fikk lagt alle legebesøkene bak meg, og følte jeg var i trygge hender, gikk det bedre. Medisinene tikka inn, de ga meg en pause, og etterhvert fikk jeg altså sove. Hjelpedumeg så gal en kan bli av to søvnløse døgn med smerter. Når man etterhvert får ladet batteriene, får roa seg ned, blir en jo så takknemlig.

Bjørn Erik og Mille tok seg av hesten, og jeg brukte tiden godt på å dille og dalle i rolig tempo her hjemme. Jeg tenkte hele tiden på hvordan jeg gikk og satte meg, holdt meg godt for og tok derfor ingen sjanser på å trigge faensk…. Klarte å holde det sånn nogenlunde i sjakk, og da er det jo bare å slappe av og leve livet igjen. 

Snille hunken min vartet meg opp etter noter med deilig god mat og Pepsi Max (bare på lørdager) og fine Torunn, På Neglen, freshet meg opp med fine nye negler. Hva mer kan man ønske seg? Så lenge jeg klarer å holde meg i ro nå, men allikevel litt i bevegelse så jeg ikke stivner, så skal nok dette gå veldig bra til jeg får vite hva jeg må gjøre videre. Egentlig veldig enkelt, for det var altså så himla godt å fungere sånn nogenlunde igjen. Jeg skal nok klare følge ordrene til punkt og prikke. No problem!

Jula er pakket bort for lengst, men jeg koser meg ennå ved synet av alle de fine juleblomstene. Sviblene, julestjernene og tulipanene blomster ennå fint. De nytes, særlig nå som jeg igjen klarer å få beina i vater og kan ligge og kose meg under pleddet…med Pippi-luska.

Jeg tør ikke å sove for lenge av gangen nå, er redd for å stivne, så allerede klokken åtte i dag var Bjørn Erik og jeg i stallen og matet hestene i alle de tre stallene. Aner ikke om jeg var til så veldig god hjelp, men selskapelig var jeg nå i alle fall. Hunken gikk å la seg igjen etterpå, men nå skal han snart vekkes, for i dag har vi bestemt at hele team Thorsen skal i sammen i stallen i dag, så Mille kan få gjort litt andre ting også.

Håper dere har hatt en finfin helg så langt, nyt den videre!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg