Drømmen blir igjen en realitet!

Da var vi i gang med planlegginga, dere. Tenk, vi skal tilbake til Bali igjen i sommer!

Det var helt uimotståelig for Bjørn Erik å ikke slå til når flybilletter til Bali for oss tre, plutselig var tilgjengelig for kun 14.000,-. Vel, det er ikke småpenger, men med tanke på at i var nødt å punge ut 13.000,- for Hellasturen i fjor, får vi denne gangen mye mer igjen for pengene. Det å slå til allerede nå, er søren meg ikke dumt, så når Bjørn Erik sine feriepenger kom denne uken, var det bare å få det shoppa inn asap.

Så da dere, blir det altså tre ukers drømmetur til et av de vakreste stedene jeg veit om. Godt å vite at vi skal være der litt lengre denne gangen, for dere kjenner jo han far, planene er alltid mange, og jeg hører han er i gang allerede. Har derimot satt foten litt ned, kremt bare litt, for vi kan ikke ha så høyt aktivitetsnivå denne gangen også. Jeg må få føle vi er på ferie og ikke ekstremsportsveker, men litt skal jeg selvfølgelig gå med på.

Den første uka skal vi tilbringe rundt Kuta-område til alles store skrekk, men vi i team Thorsen trives godt der. For han kjekke hunken min fikk blod på tann, se gjerne her, og skal faktisk starte hele oppholdet vårt med å lære seg enda mer om surfing. Helt herlig, for da kan vi tuppene bo under hver vår store parasoll med nesene langt nede noen gode krimbøker. Han kan sporte, mens vi heller tar oss av den rolige biten.

Etterhvert som Bjørn Erik har fått metta si på brettet, pakker vi ryggsekkene (joda det blir sekker på hele gjengen i år også), og så fyker vi ut med båt til Gili-øyene. På Gili Trawagan starter ferien for alvor, i alle fall for meg, for der finnes det hverken biler eller motoriserte kjøretøy. Det blir å laffe rundt i slaffasklær og begi seg ut på turer rundt øya på sykkel, og jeg kjenner jeg gleder meg stort allerede.

Utfordringer blir som vanlig å blogge underveis på grunn av det dårlige nettet, men jeg lover selvfølgelig å gjøre mitt beste. Det ble en del jobbing nattestider sist gang, men jeg fikk nå hosta opp 33 innlegg, titt gjerne innom her, og kan love dere enda flere denne gangen  ❤

 * Bildedryss fra eventyret vårt til Bali 2015 *

Når Bjørn Erik slapp bomben for Mille nå, spurte hun selvfølgelig om vi denne gangen også skulle begi oss ut på noen sprelske rideturer igjen, men der sa jeg blankt “nei”. Kroppen skal få hvile maksimalt, så det blir ingen farefulle ferder på skvetne hester, Amen!

Det er altså så deilig å ha slike drømmer i horisonten å strekke seg etter. Nå må det derimot spares penger. Vi må være forsiktig, så vi kan slå på stortromma når 30 juli viser seg på kalender…

Har dere noen reiseplaner i sikte ennå? Jeg vet det ennå er lenge til sommeren, men husk at det er nå det er mulig å hanke inn noen skikkelig gode tilbud.

Håper dere har hatt en supernice dag, klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg