Etter regn kommer “Sol”…

God lørdagskveld, kjære dere.

Gårsdagen var trist, det var mye følelser som måtte bearbeides, men vi kunne ikke la sorgen ta overhånd. Vi var nødt å finne på noe, og det var godt å komme seg ut av huset som føltes tomt. Det fine var at venninnen til Mille kom, Kaja, og hun viste seg som vanlig å være en god trøst og støtte. Sammen dro vi jentene i stallen, og selv om tankene til tider vandret, fikk hestene stell og kos så det monnet. 

I dag stod vi tidlig opp alle mann, selv til en lørdag og være, og det var ekstra koselige at papsen også ville henge med oss ut til Leikvoll. Den travle hunken min, som egentlig hadde fortjent å slippe å våkne opp til vekkerklokka på en fridag, hadde nemlig en overraskelse til favoritt jenta si. Han mente det var helt innafor å selv legge opp til en treningstime på utebanen, hvor de to tuppene kunne prøve seg et steg videre. Mille har både hoppet hindre og trent bommer med vår tidligere forhest Vilja før, men med Sol er hun helt i startfasen. 

Endelig fikk hun brukt de nye leggbeskyttelsene sine hun fikk i julepresang fra mommo, og selvfølgelig klarte duoen denne oppgaven også. For med god tålmodighet og mange repetisjoner, føyk de etterhvert over bommene uten å være borti. Med jubelrop fra oss på sidelinja, kom smilet som forsvant dagen før tilbake igjen. “Etter regn kommer alltid sol”, og det er jammen meg godt, dere ❤

 

 

Sjekk det smilet!

Nå har bestis Tonje kommet på besøk, og vi skal i god gammaldags lørdagsånd krølle oss sammen i sofaen og snurre film. Vel, Bjørn Erik gruer seg litt som vanlig, for sist gang vi så film tok det hele fire timer å komme i gjennom den på grunn av alle snakkepausene underveis….

Håper alle dere finingene der ute får en superduper lørdagskveld!

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg