Tror neppe jeg er klar for å lage filmblogg ved det første…

God kveld, kjære dere!

Når værmeldingen endelig kunne bekrefte sol og finfint vær for i dag, la jeg alle planer til side og konsentrerte meg kun om en ting: nemlig å få skrotten i tålig god form så det viktigste i dag kun skulle dreie som om: “Pippi, Sol og Nina på tur”. Det er en stund siden sist nå, og som sagt noe av det som gir meg mest “life is life” følelse. Da legges alt av tanker til side, vel jeg har egentlig ikke noe valg, for da må jeg være skjerpa til tusen. For en veit aldri helt hva hun frøkna vår finner på. Hun er verdens snilleste, men til tider veldig ivrig på å snu underveis på tur, for å komme seg fortest mulig hjem igjen. Det kan være en stor utfordring til tider, men i dag gikk det ganske så bra.

Men dere? I steden for at jeg forteller dere om dette egentlig gikk, kan ikke dere heller sjekke ut den lille videosnutten jeg har laget? Kameraet mitt gikk nemlig tomt for batteri før jeg i det hele tatt hadde kommet meg opp i salen, og det å blogge med bilder tatt med mobilen, er rett og slett for dårlig. Må også få nevne det at min kjære fine mamma ikke får til å laste opp Snapchat appén på sin mobil, så derfor laster jeg ned historikken min der innimellom og sender den videre til henne, sånn som det her…

 

 

Vel, jeg tror neppe jeg kommer til å satse på å bli noe videoblogger med det første, og det blir jo en forferdelig dårlig kvalitet å kun laste ned det jeg stykkvis filmet via Snapchat. Det var imidlertid litt morsomt å gjøre noe litt annerledes enn det jeg pleier, så innimellom kan det hende jeg velger å dele litt på denne måten også.

 

Jaja, det var i alle fall helt himmelsk å komme seg ut etter siste dagers rabalder her hjemme. Godt å få luftet vettet, som det så fint heter.

Håper dere har hatt en fin start på uken!

Klem Nina

 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg