For tre år siden begynte jeg å reparere og forebygge…

Reklame | Avea Klinikken

Hei, kjære dere!

Det er ingen hemmelighet at jeg de siste årene har vært reine “flittig-Lise-mor”, når det kommer til all problematikken min rundt huden min. Det hele ble nemlig veldig alvorlig på et tidspunkt, siden jeg gjentatte ganger havnet hos legen med betennelser. Selv om jeg nok utad alltid virket positivt innstilt til livet, og stort sett hadde et smil på lur, må jeg innrømme at det ofte var vanskelig å gå ut å “face” folk. En gang var det hele så ille, at jeg ble sykemeldt i en lengre periode. Et utbrudd nær det ene øyet mitt, utviklet seg så i negativ retning at jeg en morning våknet opp med gjenkilstra øye og blåveis. Det var helt grusomt, og ikke minst smertefullt, men takket være forståelsesfull lege, fikk jeg være hjemme til det hele hadde roet seg.

Jeg har nok hele tiden som ung og tidvis voksen, trodd at sol og sommer var det beste for meg. Jeg visste ikke den gangen at jeg led av hudlidelsen Rosacea, og i bunn og grunn burde ha beskyttet meg i stedet, men lå pal og slikket sol hver bidige gang jeg hadde sjansen. Utenom sommersesongen, tydde jeg til solarium. Jeg tok aldri hensyn til reglene, men smurte meg inn med olje fra topp til tå. 

For tre år siden, tok jeg altså fatt på den lange reisen, jeg ville gå i dybden og finne ut om det rett og slett var for seint å finne ut hva som feilte meg. Jeg hadde da mer eller mindre gått på medisiner, Tetracyclin, fra jeg var 16 år. Jeg hadde vel mer eller mindre lurt alt av leger, for som mange vet, skal man aldri være i nærheten av sola når man går på disse medikamentene, og det dere, overholdt jeg som sagt sjeldent. 

Seinskadene var et faktum. Etter å ha gjennomført en grundig VISIA hudanalyse på Avea Klinikken, var dommen klar. Fru Thorsen sin hud hadde nok så absolutt sett bedre dager. Hun hadde nok i et par ti-år lekt med ilden, men tenk det dere, det var faktisk ikke for seint å snu den negative prosessen. Det var på tide å brette opp armene og ta noen reale grep, det var på tide å investere i seg selv.

Resultatene fra VISA analysen, var rett og slett sjokkerende. Maskinen tok nemlig for seg lag for lag og vurderte hudens sterke og svake sider. Ved å plotte inn fødselsdatoen min, og sammenligne meg med 100 andre personer i samme alder, oppnådde jeg kun 14% av den totale skåren på 100%. Røde områder og sprengte blodkar, kviseproblemer, porer og ikke minst brune flekker var et faktum, og Rosaceaen min blomstret som aldri før.

Jeg var klar, ja virkelig mottagelig for å ta i mot gode råd. “Reparering” og “forebygging”, var stikkordene, og ja det har vært en lang vei å gå…

 

Jeg tok få bilder på mitt første møte med Avea Klinikken, helt sikkert fordi jeg var veldig nedtrykt over hvor ille det stod til med meg…

I dag har jeg et noget lunde overblikk, og vet mye om hva jeg må ta hensyn til. Jeg forebygger nok mer enn jeg reparerer, og det er godt å ha kommet så langt i prosessen. Jeg er forsiktig med sola, men passer også på å beskytte meg på kalde dager. Huden min er skjør, den reagerer på den minste lille ting. Samtidig går jeg fortsatt og besøker de flinke jentene på Avea Klinikken. Det skjer nemlig stadig noe nytt, og gode råd er gull verdt.

Hele denne måneden har Avea Klinikken igjen rettet fokuset mot VISIA hudanalyse, og gir alle kundene sine en gratis analyse hvis de velger en ZO Stimulation peel behandling. Les gjerne mer om behandlingen her eller her (selvopplevd).

Nyt dagen og gled deg selv!

Klem Nina

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg