London rocker!

Hellu, you rockers!

Vi har hatt den pangstarten på London-turen vår. Bang, bang, bang og vi fant endelig drømmeplassen for oss som liker litt fart og moro. Vi måtte vel og merke oppsøke Camden nattestid, noe jeg så absolutt ikke fikk lov til av mamma i mine yngre dager, men denne gangen hadde jeg jo tross alt med meg egen sikkerhetsvakt, så da var det bare å “gønne” på.

Jeg digget plassen Electric Ballroom, og Suicide Girls som opptrådte. De var spinn spenna gærne hele gjengen, og satte dermed standaren for kvelden. Det hele gikk egentlig bare ut på at de hadde en DJ som valgte sinnsykt gode låter hvor superspreke “girls” dansa og mima (thihiii, dog noe frekt til tider), men det rocka altså noe inni hampen. Det var god underholdning til tusen, og jeg tror ikke jeg har hatt det så moro på lenge.

Klokka to måtte vi derimot kaste inn håndkle. Da hadde vi holdt det gående siden klokka 12 på dagen, så nok var nok. To glade lakser fant derfor heller nærmeste kebab sjappe, og etterhvert også en taxi. 

 

Container-marked, så kult! 

Jeg har allerede starta shoppingen…

Jeg har sovet hele seks timer, noe jeg faktisk veldig sjeldent pleier, formen er stigende, og om ikke lenge skal vi ut å treffe syv andre venner av Bjørn Erik til en bedre lunsj. Deretter er planen å være skikkelig turist, men en vet jo aldri hva som skjer etter en slik sammenkomst av flotte folk. Time will show…

Jeg håper dere alle har hatt en finfin start på helgen!

Kyss og klem fra London-town

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg