Ja, her er det fortsatt liv i leieren!

Herrejemeni, jeg trodde det stengte tidlig om natta her på utestedene i London, men der tok jeg sannelig feil. Vi kom oss ikke i seng før klokka fem natt til søndag, så det planlagte programmet for søndagen, uteble mer eller mindre.

Det som derimot er ei lykke, er at vi begge våknet opp uthvilt og i gullgod form. Klokka ble vel nærmere tolv før jakten på frokosten startet, men vi fikk allikevel mye ut av dagen. Akkurat nå har klokka bikka godt over midnatt igjen, vi har akkurat kommet hjem, men vi har søren meg opplevd en hel del. Vi har vært på et helt fantastisk marked, møtt ei gammel klassevenninne over et par øl, rusla til sentrum og vært skikkelige turister, vært på nydelig italiensk middagsdate og avsluttet kvelden med sein kino. 

Jeg har selvfølgelig tatt en haug med bilder underveis, men må altså få lov å komme tilbake til dere med disse ved en seinere anledning. For vi har en lang dag foran oss i morgen også, som skal nytes til det fulle, så nå vil jeg rett og slett krype under dyna til han fine Pokemon hunken min ❤

 

Både Mille og Pelle har altså ønska seg nye kosedresser, og som dere ser var vi nødt å teste de ut bittelittegrann…

Nattinatt, kjære dere ❤

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg