Tipptopp forhold!

Åhhh hjertesukk, da var vi på vei hjemover til Stavanger igjen…

Det var dritkjipt å klemme flokken farvel, for jeg veit det blir lenge til vi sees igjen. Det er nemlig ikke bare bare å reise den lange veien frem og tilbake, og jeg ser jo at vi alle er ganske så i farta med hvert vårt til enhver tid. Regner med at de fleste ikke blir å treffes igjen om et år, og det smerter.

Vi har uansett lagt nok en fantastisk helg bak oss. Bjørn Erik fikk også stått på brett, og det var jo en reine bonuslykken på toppen av et hele. Vi skulle nemlig egentlig ha kjørt gamlebilen bortover, hvor vi får plass til alt av utstyret hans uten problemer. Bilen røyk dessverre, og selvfølgelig passet ikke det gamle takfeste på min bil. Surt der og da, men de gamle Stovner-gutta overraska, og sørga for at det ble levert brett til låns på døra til hytta vår, zero problem.

Sola skinte som vanlig i går, og etterhvert kom nesten (bare nesten) hele bølgen seg opp i bakken. Nymoderne låter ble spilt av råtøffe musikere på blåseintrumenter, og sprudlevannet kom opp i glassene fortere enn svint. Denne gangen fikk derimot hunken min og jeg metta vår i bakken, så når sola var på vei ned, sklei vi rett ned i hytta uten omveier via flere afterskier.

Ihuga MGP entusiast som jeg er, ble jeg positivt overraska over at TV´n ble plutselig ble skrudd på, og at jeg faktisk fikk med meg hele sirkuset. Gomlende på hjemmelaga burgere, nøyt vi faktisk siste kvelden foran tittekassa. Vel, det var vel ikke like enkelt å få med seg hva som skjedde, om låtene var gode eller ei, for en kan jo ikke akkurat be om ro på en slike en hyttetur, men moro var det likevel.

En etter en sneik vi oss i seng, vi tok do-trikset, så i dag våkna jeg faktisk opp etter hele 8-timers søvn. Det trengs nok, for det er som sagt langt hjem. Med tiden har vi nå vært innom mamma og plukket opp Mille og Pippi, og satt nesa vår mot Sandefjord. Der skal vi plukke opp to små rottebabyer, som skal være med oss hjem til en gammel nabo. For så klart vi tilbød oss å hjelpe når de spurte, og jeg må si jeg gleder meg litt. Litt småredd, men de skal jo tross alt låses godt inn i det lille reiseburet sitt…
 

Jeg klarte dessverre ikke i år heller å samle hele hyttefolket til fellesfotografering, men håper å få laget en liten oppsummering ved en seinere anledning. Nå er Bjørn Erik så pratesjuk hører jeg, og dekningen gjør det vanskelig å skrive, så vi får heller ta opp tråden igjen i morgen.

Håper helgen har vært god mot dere også!

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg