Noen har klart å lure pappaen sin igjen ❤

God kveld, kjære dere  ❤

Det er vel ingen bombe at Mille har vokst i fra sykkelen sin igjen. Hun sykler med knærne oppi haka, og det var litt av et sjokk at hun nå må opp i voksen damesykkel, basert på en høyde på 180 cm.

Det har vært mye frem og tilbake om hun burde ha elektrisk sykkel, men i første omgang må hun få tråkke selv. Vi kommer nok til å søke motor av Hjelpemiddelsentralen etterhvert, men sykkelen skal tross alt kun brukes her på øya, og vi har jo ikke all verdens bakker med bakker.

Det er ikke bare bare å kjøpe nytt utstyr til denne familien her. Bjørn Erik skal nemlig sjekke kvalitet og pris så omfattende, at jeg blir lei før vi har begynt. Allerede før jul luftet jeg sykkelkjøpet for han, men etter tre dager kapitulerte jeg, og glemte til slutt hele greia.

I dag derimot, fikk jeg både mann og barn tidlig hjem fra skole og jobb, og bestemte meg for å få alle med meg ut på en rundtur i fire utvalgte butikker. Listig som jeg er, kremt, fikk jeg styrt gjengen med meg til favorittbutikken min. Sykkelpikene har de kuleste doningen, noen skikkelig fargeklatter av noen gla´sykler. Bjørn Erik syntes nok også det var mye fint der, men han hadde nok foretrukket at vi holdt oss til planen og sjekket flere steder som først planlagt.

Det tok i alle fall ikke lange tiden før vi var to mot en, for Mille-mor falt selvfølgelig pladask for første og beste rosa herlighet. Hjelm i hennes størrelse kom hun også med, med koselige hjertemotiver, og det var ikke snakk om å forlate butikken før alt var i boks.

Thihiii, stakkars mann, det er nok ikke bare bare å måtte stå i mot to bastante kvinnfolk. Planen min lyktes, for selvfølgelig skal snuppeline ha det aller beste. Det fortjener hun virkelig, og jeg gleder meg til å se hun fyke avsted på den rosa herligheten sin, som kommer i hus allerede i morgen ❤

 

Alle gikk selvfølgelig ut dørene her med “Rock Your Socks”, for å markere den internasjonale dagen for Downs Syndrom.

 

 

Jeg har fri fra stallen i dag, helt snodig egentlig, men jeg hadde et arrangement hjemme her i går, og vi klarer altså aldri å avslutte i normal tid. Det ble veldig seint før jeg fant senga, så jeg var nødt til å hente meg inn litt. Snille stalljenter trår til og hjelper til, så resten av kvelden skal jeg bare pusle rundt her hjemme.

Har dere hatt en fin dag så langt da?

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg