Vennskapsbåndene holdes ved like…

Halloen, fininger!

Dagene ruller avgårde i rekordfart, vi haster frem og tilbake til det ene og det andre, og folk flest klager over hvor slitne de er og at tiden ikke strekker til. Jeg ser selv at jeg bruker mer og mer tid på familien og det som fungerer best for akkurat vår lille flokk, men i bakhodet kverner alltid den dårlige samvittigheten for alle vennskapsbåndene jeg så absolutt bør holde ved like.

Uten å virke for hovmodig, så må jeg få nevne at jeg strekker meg som regel langt for å sette av tid til venninnene mine. Det er som sagt ikke like enkelt lenger, men på mandag møttes vi ni kvinns til en koselig pizzakveld hjemme hos meg. Vår alles morsomme Line var også på plass, og hun presenterte som vanlig den herlige kolleksjonen til me&i. Komfort, kvalitet og fargeglede, er ordene jeg gjentar gang på gang om disse fantastiske plaggene, og igjen så innfrir de og overrasker.

Mens vi jentene gomlet i oss pizza over en lav sko, viste altså Line stolt frem det ene flotte plagget etter det andre i vår- og sommerkolleksjonen. Det ekstra kjekke er at en i gjengen er gravid også, og det er ikke hverdagskost, nå som nesten alle har passert de glade førti. Sammen med henne gleder vi oss noe enormt over det lille mirakelet som om noen måneder skal se dagens lys, og det å kunne sitte å drømme seg bort i babyklær for en gangs skyld, var altså så koselig.

Det er nok ikke bare bare for Line alltid å vise frem klær for den gjengen min, for vi er alle ekstremt frigjorte når det kommer til kropp. Det er ikke en ting vi ikke kan snakke om og gjerne deler. Temaer rundt cellulitter, mage, hengepupper og rompe blir gjentatt til det uendelige, men gudskjelov alltid etterfulgt av mye latter. Jeg er så glad for at vi er en så åpen gjeng hvor humoren alltid seirer, og denne kvelden var altså intet unntak.

I vår alles travle hverdag, fant vi altså i sammen. Vi svinsa rundt i løpet av kvelden og prøvde klær i alle varianter og størrelser. Ingen kjas og mas inn og ut av trange prøverom med utålmodige unger på utsiden, kun i fred og ro med gode venninner rundt oss. Nå venter vi mange i spenning på hentelappen fra posten, så vi kan ikle oss me&i kreasjoner denne våren og sommeren også ❤

 

Nå har snuppeline kommet hjem fra skolen, og akkurat nå sitter hun og koser seg med en kanelsnurr før vi skal i stallen. Hun hadde nok helst blitt hjemme akkurat i dag, for nå er nervene i helspenn i påventa at pappaen skal komme hjem med den nye sykkelen hennes. Ny sykkel er stort, men først kommer hesten ❤

Håper dagen er god mot dere, klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg