Vi er så vidt ferdig med det ene, før vi skal ut på den andre…

Fredag jo, dere!

Denne helgen har Mille-mor lengtet etter i en evighet. Hun skal på filmkveld med klassen i kveld, og i morgen er det konsert med storidolene Marcus og Martinus. I tillegg skal hun ha ekstra treningstime med Sol på søndag, så vi skal med andre ord ikke ligge på latsiden.

Ja, noen langtidsplaner skal altså “høstes” disse dagene her, samtidig som en herlig gjeng venninner og jeg planlegger nye sprell om ikke så altfor lenge. Bjørn Erik og jeg var som sagt nylig på en skikkelig klissklass kjærestetur til London, men om to måneder er jeg på akkurat samme sted med de aller beste girlsa.

Vi skal også bo i Shoreditch, Oslo´s svar på Grünerløkka, fra torsdag til mandag, og jeg gleder meg altså så inni hampen mye. Denne gangen har vi planlagt noe hver bidige dag, både revy og bordbestillinger er på plass, så dette blir nok heller ingen “hviletur”. Programmet er ganske så “satt”, så jeg har nesten angst for å ikke få shoppa litt. Jeg liker egentlig ikke å gå å vimse for mye i butikker når jeg har ferie, men litt av shoppingsuget må jeg få stilna. 

Jeg brukte lite tid i butikkene sist. Vel, det trodde jeg i alle fall. Når jeg derimot pakka ut koffertene (betaler alltid for en ekstra baggasje på returen), ser jeg jo at det ble litt allikevel. Særlig til Pelle, som har bursdag nå på mandag, og til Mille som har vokst ut av alt hun har i skapene. Jeg kan selvfølgelig ikke røpe hva som ble med hjem til bursdagsbarnet, men litt av det andre “nipset” kan dere jo få se. 

 

Ipad beskyttelse…

“Trolls” pyjamas finnes neppe i noe dameavdeling her…

Leken ny garderobe til snuppeline…

Sjekk den kule “olajakka”…

Mille har altså vokst ut av alt, så leggings og vanlige gensere til å ha under det meste (trengs til og med på sommeren her i Stavanger), ble hanka inn i hvitt, sort og grått…

Paraplyen har allerede vært i bruk flere ganger…

Elsker slikt nips. Lyslenker, lekne ringer og flamingo blyant…

Digger disse…

Jakka mi ble pimpa opp etter noter…

Innpakningspapir…

My Lady…

Mille “stuff”…

Harry Potter er “inn”, og det er fortsatt…

pokemon også…

Vannkannene var nok mitt aller beste kjøp, elsk…

Badedrakt og badebag…

Får aldri nok…

Åhhh som jeg elsker London. Jentene jeg skal dra med i mai, er de mest fargerike kvinnsa ever, og et par av dem har jeg faktisk ikke sett på over et år. Noen reiser fra Oslo og vi andre som sagt fra Stavanger, og jeg gleder meg stort til selve flyturen også. Stakkars de som kommer til å sitte rundt oss, de kan glemme å legge ned setene for å ta seg en blund, for her skal det skravles, vi skal i alle fall ikke sove bort den dyrbare tiden vår.

Får håper helgen blir god dere, nyt den!

Klem Nina

 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg