For et fyrverkeri av en kveld!

Wow!

I hele fire måneder har Mille-mor hatt nedtelling til denne dagen. Jeg aner ikke hvor mange timer hun har lagt bak seg med pugging av sanger, hvorpå strenge meg har bedt henne gang på gang å ta på seg headset eller sku ned lyden (uff, dårlig samvittighet), men i går så jeg hun at hadde full uttelling for disse stundene. Det var ikke en sang hun ikke kunne, og gleden over å endelig få oppleve noe så stort, overgikk alt og alle.

For en gangs skyld trakk Mille det lengste strået også. Vi kunne brukt ledsagerbeviset, men pappaen hadde ordnet det slik at snilleste mann på jord, byens pådriver og arrangør Øivind, kom og hentet henne og lot henne være den aller første til å entre hele Sørmarka Arena. Tenk det da dere, jentungen vår fikk lov å velge akkurat hvor hun ville stå eller sitte, og bare det i seg selv, var en høydare uten sidestykke. 

Det å stå først ved scenen, ble aldri diskutert, men å få sitte øverst på nærmeste tribune, var som å vinne i Lotto. Her fikk Mille hoppet og danset seg gjennom den ene slageren etter den andre, mens tårene…og svetten rant. Klapping ble det lite av, for som venninnen min Vibecke og jeg fant ut, den yngre generasjonen her, foretrekker intens hyling. Jeg har aldri før opplevd makan til hylekor, men guriland så kjekt det var! 

For de av dere som tror dette ble et mareritt for oss voksne, tar dere helt feil. Siden sist vi opplevde Marcus og Martinus, har gutta virkelig “vokst”. De har tydeligvis blitt intens kurset i både sang, dans og sceneopptreden. Sjarmører har de vel alltid vært, og de har smelta hjertet mitt for lengst. Denne opptredenen var på ingen måte “en straff” for oss mammaer en kjærkommen lørdagskveld. Sammen med jentungene våre, rompedanset vi oss gjennom hvert bidige minutt, og sang og heiet på våre små, som var fanget “in the moment” ❤

 

Det var helt magisk å få være de første til å entre arenaen…

Mille sover fortsatt ut “rusen” etter gårsdagens strabaser, men om ikke så lenge skal hun ha ridetime i stallen. Etterpå skal vi rett i bursdag, så vi skal med andre ord ikke holde hviledagen hellig. Det er på tide å få alle mann opp!

Har dere gjort noe spennende i helgen da? Eller har dere samlet krefter til den kommende nye uka som er like rundt hjørnet?

Happy Sunday, folks ❤

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg