Pelle ble tatt litt på senga…

God kveld, kjære dere ❤

Pelle ble selvfølgelig feiret i går, og han ante ingen verdens ting om at vi hadde invitert noen få gjester for anledningen. Han skjønte ingenting når han kom hjem fra jobb, og så at bordet var pyntet og dekket på til syv stykker. Det var ingen bombe at han da begynte å stresse noe inni hampen mye, og maste høl i huet på meg hvert bidige minutt. Han forlangte å vite hva jeg hadde funnet på…hvis ikke skulle han gå. Hans plan for kvelden var nemlig å slappe av i sofaen, spise favoritten sin finnbiff og se på film.

Det var ikke snakk om å la denne store dagen gå i glemmeboka, selv om han har invitert vennene sine til stor fest til helgen. Så inn dørene våre etterhvert, kom farmor og farfar fra Fevik og selvfølgelig vår alles kjære tante Tonje. Når overraskelsen var et faktum, kom smilet fort på plass hos gutten vår igjen. Vel, det var ikke like kjekt å måtte ikle seg de innkjøpte hattene, men det ble nå litt moro ut av det også…synes jeg.

Finnbiff ble det med Tonje sin hjemmelaga potetstappe, og favorittkaka kom også på bordet etterhvert. I sammen skapte vi god stemning og ga vår kjære jubilant den oppmerksomheten han så absolutt fortjente ❤

 

Åhhh, så kjekt med bursdagshatter, NOT!


 

Nå sitter vi i bilen på vei til Oslo. Mille skal på Rikshospitalet i morgen, og det er med blandende følelser vi vender nesa vår dit igjen. Vi skal nemlig ha en “second opinion” pga avslaget vi fikk i Stavanger på hormonbehandlingen av Mille. Hun er nå like lang som meg, og synes en del ting begynner å bli litt sårt og vanskelig med sine 170 cm. Vi har ikke helt manna oss opp til “fighten”, men det er ennå noen timer igjen til vi skal i “ringen”.

Håper dagen har vært god mot dere ❤

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg