Dere ass!

Ja, der gikk lufta ut av meg, dere er søren meg gullgode!

Innerst inne synes jeg det har vært litt kipt med bursdager de siste åra, for jeg vil jo helst ikke bli eldre. Vi kan dessverre ikke stoppe klokka, tiden flyr, og selv om jeg til tider gjerne hadde sett at jeg var “førti-et-eller-annent” resten av livet, må jeg innse at de dagene snart er omme. 

49-års dagen min ble altså feiret i Oslo. Mille hadde et utrolig viktig besøk på Rikshospitalet, så alt annet var egentlig litt uvesentlig. Jeg håper virkelig jeg snart kan komme med gla´nyheten vi har kjempet så hardt for så lenge nå, men ennå må en viktig brikke på plass. Jeg kan dessverre ikke fortelle dere om det riktig ennå, rett og slett fordi vi ikke vet noe selv før om en uke. Ventetiden er grusom, men for en gangs skyld er jeg utrolig optimistisk.

Innimellom slaga, ble jeg uansett behandlet som en prinsesse, og selvfølgelig gikk jeg med krone hele dagen (vel, så klart ikke på sykehuset). Dagen startet med frokost sammen med mamsen, og jeg nøyt hvert bidige sekund vi fikk i sammen denne gangen også, selv om tiden var knapp. Seinere den dagen, fikk vi også samlet den lille gjengen vår på Südøst. Dette er en av favorittplassene mine i Oslo, og han snille mannen min hadde altså bestilt bord til oss der. Kristin og Dennis, som bor omtrent i samme gate, kom selvfølgelig også, og akkurat der og da skulle jeg virkelig ønske jeg kunne stoppet klokka igjen. Er det lov å få skryte bittelitt? Jeg synes nemlig de begge to er så fine. Jeg kjenner jeg savner den fine duoen noe inni hampen mye. Tiden gikk så alt for fort, helt sikkert fordi vi hadde så utrolig mye å ta igjen.

Det ble seine kvelden før vi begynte på den lange hjemveien, men jeg håper og tror at denne svippturen “hjemom” kanskje var en av de viktigste “ever”, at det virkelig var verdt det…

 

Oslo i mitt  ❤


 

Vi ankom Hundvåg nærmere fire i natt, og når vi våknet bar det rett avgårde til Ortopediteknikk og videre til stallen. Der fikk jeg derimot streng beskjed om at Mille-mor helst ville være helt alene, så da var jeg ikke sein om å komme meg hjem. En venninne av meg er så snill og henter henne seinere, så nå tenkte jeg faktisk å sette meg ned å lese alle de koselige bursdagshilsningene dere har sendt. Dere skal vite at jeg etter utrolig stor på at dere!

Love you all ❤

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg