Endelig har vi funnet den rette!

For en uvanlig fin dag, dere!

Vi skal ikke i stallen, og det er så merkelig. Vi har mer eller mindre vært i stallen hver bidige dag siden juni i fjor, men nå har jeg altså klart å finne “den rette”. For planen har jo hele tiden vært å få litt hjelp med Sol etterhvert, egentlig allerede ved årsskifte, men jeg har drøyd det ut i det lengste. For det er ikke bare bare å dele den dyrbare skatten vår med hvem som helst. Sol har jo tross alt blitt et kjært familiemedlem vi har lengtet lenge etter, men nå har vi altså fått med oss på laget, ei real flink dame.

Grunnen til at dette har tatt litt tid, er jo at jeg hele tiden helst har hatt et ønske om å finne en voksen person, og gjerne en med litt erfaring med akkurat vår rase, islandshest. I tillegg så har vi jo ikke hatt hastverk, for vi koser oss jo glugg ihjel når vi først har kommet oss ut til Leikvoll, men nå dere, kommer hverdagen altså til å fortone seg helt annerledes.

En 41 år gammel tre-barns mamma bosatt like i nærheten av stallen, meldte sin interesse, og da var jeg ikke sein med å se nærmere på saken. Hun er litt som meg, har alltid holdt ridingen ved like, og hun ønsker å gi dette tid mellom barn og mann. For tiden rir hun på Vikinghest, plassen hvor føllet til vår Sol står, men nå håper jeg altså hun forelsker seg hodestups i hoppa vår. Er jeg heldig ønsker hun å ha henne annen hver helg og en gang i uka, og da dere, har Mille og jeg plutselig et hav av tid til andre ting. 

I dag har vi altså ikke vært i stallen, og det var helt snodig å ikke følge de faste rutinene, å hoppe i stallklærne før frokosten. I stedet ble det god tid i senga på morrakvisten, noe som kroppen trengte sårt, og etterhvert ble det en lang etterlengta dusj og koselig tur med Pippi-luska i finværet. Når Mille kom hjem fra skolen, fant hun frem den nye sykkelen sin, og svingte seg på den og børna stolt rundt her i nabolaget. Hun valgte deretter å dra til en klassevenninne, hun tok det med andre ord helt med ro. Det er deilig med egen hest, men jammen herlig å ha tid til andre ting også ❤

 

Mille var som sagt hos Hege i helgen, og da dro jeg med glede ut til Sol og koste meg. Kjenner dere igjen logoen? Litt av et moteikon, eller hva synes dere?

Pippi er alltid beredt…

Vistestranda, here we come!

Selv i full galopp ligger hun stødig oppi veska…

Helle og Yankie er verdens beste turkamerater. Yankie er roligheten selv, og en litt usikker Sol følger gladelig alltid etter han…

Det vanker alltid ekstra belønning etter en så lang tur…

Nå roper han far på meg, vi har prosjekt “eple-tre” på gang. Guriland så fint det blir. Gleder meg til å vise det frem til dere i morgen….

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg