Den kommende London-turen nærmer seg med stormskritt!

Hallaisen, fine dere!

Egentlig var jeg i gang med et tungt innlegg jeg kvia meg litt for å dele, men så kom hunken inn dørene her med pakke til meg og redde meg fra tungsinnet. Samtidig kom bestis Tonje på besøk inn dørene her også, og guriland så kjekt vi har hatt det med å prøvekjøre innholdet.

For snille Bjørn Erik fikser jo absolutt alt til meg i forkant av disse årlige jenteturene våre. Han har for lengst skaffet oss nye søte sovemasker og en del annet stasj, og denne gangen synes han altså at vi burde ha med oss kule ansiktsmasker. Ja, hvorfor ikke?

Så nå kan dere jo gjette hva vi har holdt på med den siste timen. Posert for hverandre i den ene jæ… maska etter den andre. Jeg har holdt på å tisse på meg utallige ganger, og jeg gleder meg altså så til ikle hele hurven denne galskapen. For alle skal få, det er sikkert og visst!

 

 

Etter vårt lille show foran Bjørn Erik og Mille (Pelle smilte ikke en gang og gikk), gikk maskene rett i lunka zalovann etterfulgt av en real skylling. For sånne nye plastikkgreier har et belegg av et eller annet ekkelt i seg, og det kan vi ikke ha noe av. 

Wow, dette var moro!

Fortsatt god laurdag!

Love you!

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg