Nå kan vi begynne å glede oss!

Hello, hello London, see you soon ❤

Endelig kan jeg si at vi snart skal på tuuur. “Only girls allowed”, og jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg. Nå tror dere helt sikkert at det er denne helgen, men neida, det er akkurat en måned igjen til avreise. Jaja, sånn er jeg. Hauser meg opp så til de grader, og helt sikkert alle de andre også, jeg prøver i alle fall så godt jeg kan, thihiii.

Når vi startet denne “jentegreia” for noen år siden, var vi hele ni stykker. I fjor var vi nede i syv og nå er vi altså bare fem igjen. Oljekrisa har slått oss alle ut på en eller annen måte, og det merkes altså veldig godt på flokken min. Utrolig leit, og jeg kjenner jeg får dårlig samvittighet over å være “so happy” over å selv kunne reise.

Månedlig sparing på 500,- per person har derimot redda oss som er igjen, så når den unike koselige airbnb leiligheten i Shoreditch plutselig dukket, var vi jammen ikke seine med å slå til. Da var jeg glad vi allerede hadde oppsparte penger på kontoen, og kunne cashe den ut, for jeg elsker denne måten å bo på. Det er helt himmelsk å kunne våkne opp i sammen, og Rannveig, Rikke, Tonje og Jannicke er alltid en herlig fargeglad bukett å ha rundt seg. 

Bare 29 dager igjen…

 

Dette var litt av et kupp synes jeg. Midt i Shredich, Oslo sitt svar på Grünerløkka, og med egen liten bakhage. Blir neppe mye matlaging på gjengen, for programmet vi har lagt opp til denne gangen er rimelig tett, men kanskje en fellesfrokost i ny og ne?

 

Nei, nå må jeg finne sofaen dere. Denne dagen har vært meget spesiell, men det får vi heller ta en annen dag. Nå blir det å se første episode av “The Handmaid´s Tale“. Den har fått hele 8,1 av 10 i imdb, og høres akkurat så fæl og spennende ut at Nina-mor mååå se den.

Vi skrives i morgen, loves ❤

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg