Vil Mille klare å komme seg i form til den viktige dagen på tirsdag?

 

Heihei kjære, supre lesere! Hva skulle jeg gjort uten dere?
 

Det er nemlig ingen hemmelighet at det er tungt å blogge for tiden. Jeg står dønn fast i et ganske så tungt sinn, så stakkars Bjørn Erik har tatt musikk på øra og begynt på prosjekter ute i hagen. Selv kan jeg glemme å hjelpe til med helsa jeg har nå, så det planlegges en del forandringer ute både foran og bak, som letter vedlikeholdet. Jeg kunne holde på med hagearbeid i timesvis tidligere, satt faktisk å klipte gresskantene med en vanlig saks, men det er historie. Alle bedene skal bort nå, de skal tettes igjen med belegningsstein, og rullesteinsbedet med stauder i bak, skal byttes ut med hekk i stedet. Nå blir det å satse på fargeglade potter i stedet, og ikke minst alle de herlige flamingoene mine.

Mille har som sagt vært hos vår kjære Hege i helgen, og jeg gledet meg til å se henne komme hjem og se reaksjonen hennes når pappa Bjørn Erik skulle rulle frem den nye sykkelen sin. Han hadde nemlig planlagt å ta henne med på en skikkelig rundtur rundt øya i dag. Dessverre kom Mille hjem full av feber. Ikke helt overraskende, siden Pelle har vært sengeliggende siden fredag. Stakkars snuppeline, hun fikk derfor heller nytt sengetøy på i senga, og ble putta til sengs med en gang. Hun har nemlig en viktig dag foran seg på tirsdag. Da skal skuespillet hun har øvd på i månedsvis fremføres, og det dere kan hun rett og slett ikke gå glipp av. Hun spiller en av hovedrollene, er altså så flink, så uansett form kommer hun til å stille den dagen. I morgen derimot får hun heller bli hjemme. For siden hun allerede har sovet i tre timer nå på dagen, regner jeg med at døgnet blir snudd litt opp ned. Jeg krysser i alle fall alt av fingre og tær for at hun skal bli fort frisk.

 

Undulatene Snow og Sunny var også nødt til å natte tidlig i dag…

 

Jeg er så glad jeg har mer Apocillin igjen fra siste betennelse i huden min, for ikke pokker om jeg kan bli syk nå. For absolutt alle hangler her nå, både Bjørn Erik, Pelle, Linni og Mille så jeg hiver dem inn uten å nøle. For nå er koffertene tatt ned fra loftet, for om fire dager er det tur igjen, “nothing´s gonna stop me now…”
 

Håper helgen har vært god mot dere, smask

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg