Landa…

God morgen, godtfolk!
 

Ja, da var jeg på plass hjemme rundt spisebordet mitt igjen, og sitter og skuer ut i den vante kjære heimen. 

Vi var ikke hjemme før halv ett i natt, så det ble ganske så seint før vi fant senga. For jeg var jo helt nødt til å snakke på inn- og utpust til Bjørn Erik om alt det jeg har de siste dagene i London. 

Det frister veldig å reise tilbake til herlige Shoreditch. Jeg får mer og mer sansen for akkurat det stedet, og er på langt nær ferdig med å utforske område. Det yrer av liv der, og er så absolutt noe å anbefale hvis man som meg synes London sentrum med Oxford Street kan bli litt for masete i lengden. Jeg må faktisk snart ta meg selv i nakken og gjøre alvor av å skippe det kaoset å tråkke i de gatene der, for humøret er aldri helt på topp etter de besøkene der.

Jeg må innrømme at det har vært litt spesielt å være bortreist denne gangen med tanke på at Mille-mor ikke er frisk. Hun har vært sårbar over at jeg ikke har vært der for henne, men allikevel tapper ved å hele tiden ønske og unne meg å ha det kjekt. Pappa Bjørn Erik har heller aldri vært alene om ansvaret når hun har vært syk så lenge, men det har gått så bra så. 

Nå skal to kofferter pakkes ut, og et par maskiner vaskes i en fei, så “normalen” kommer på plass så fort som mulig. Tro det eller ei, men denne gangen har jeg faktisk med meg penger hjem igjen, selv etter å ha handla på taxfreeén. Jeg har selvfølgelig shoppa litt, men denne gangen var det faktisk viktigere å bruke tid på venninnene. Jeg skal selvfølgelig vise dere alt hva som har blitt med hjem, men Mille er faktisk fortsatt syk og ikke på skolen, så hun trenger meg.

Det første som derimot dukket opp nå, var disse fargeglade bildene jeg håper skal spre litt inspirasjon og glede her hjemme. Kjøpte de av en aldeles hyggelig kunstner/fotograf på Old Spitalfield Market. Han forklarte opphavet til alle “øyeblikkene”, og jeg synes altså jeg gjorde en fabelaktig kupp der og da. Er de ikke fine?

 

De to øverste bildene er fra Paris, og blir nok plassert i sammen da jeg synes de er i samme stil…

Fra Marokko

India. Jeg er ikke helt sikker på hvor jeg skal henge de opp, det får jeg tygge litt på til jeg har fått ramma dem inn.


 

Det gikk ikke å få Mille på skolen tidligere i dag, men nå skal jeg forsøke igjen. Hun trenger å få øvd på rollen sin i teaterstykket som skal fremføres på skolen i kveld. Egentlig skulle dette vært gjort i forrige uke, men da var snuppeline så alt for syk. Nå håper jeg hun klarer å holde ut i et par timer, så hun får gjennomført det hun har gledet seg så mye til i en evighet.

Håper dere alle er friske og raske og klare for dagen! Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg